HypnoBirthing® is een uitgebreide zwangerschap&bevallingscursus gebaseerd op jullie wensen. 
Marie Mongan (grondlegster) is er van overtuigd dat met goede voorbereiding en eigen zeggenschap, iedereen een rustige en natuurlijke geboorte kan ervaren.

In de lessen combineren we theorie en praktijk over, onder andere, de volgende onderwerpen:- – –   
– natuurlijk bevallen
– ontspannen & zelfhypnose
– ademhalingstechnieken voor, tijdens en na de geboorte
– geboorteposities
– het vierde trimester (na de geboorte)

De cursus bevat ook (t)huiswerk opdrachten waarbij je gaat oefenen. Op deze manier kun je het helemaal eigen maken. En gaan jij en je partner de geboorte plannen die jullie wensen. 
HypnoBirthing® is een lessenreeks van 5 avonden voor zwangeren waarbij we werken naar een makkelijkere, prettigere en comfortabele bevalling.

Informatie avond HypnoBirthing®
Zaterdag 12 mei 14.00-15.30 uur
€15,- per stel 

Inschrijven en betalen 
€10,- per persoon
Inschrijven en betalen

Op deze middag kun je kennismaken met HypnoBirthing®. 
De middag beginnen we met een stukje theorie, daarna gaan we een ontspanningsoefening doen en als laatste bekijken we een Nederlandse bevallingsvideo waarvan de ouders de HypnoBirthing® cursus hebben gedaan. 
Tijdens deze middag is er ruimte voor al je vragen en als je besluit de volledige cursus te volgen, dan worden de kosten voor de informatie avond in mindering gebracht.

Cursus woensdag: 16, 23, 30 mei & 6, 13 juni van 19.30 tot 22.00
Cursus donderdag:14, 21 juni & 5, 12, 19 juli van 19.30 tot 22.00
Kosten €275,- per stel, inclusief boek, muziek, affirmaties, hand outs
Inschrijven cursus HypnoBirthing®

Contactformulier

Wendy: “Mijn vriend en ik hebben de cursus bij Eva gedaan en daar zijn we  erg blij om. De cursus legt  focus op een natuurlijk, ontspannen bevalling en hoe je die samen kunt realiseren. De avonden waren leuk, open en ik voelde me vrij om alle vragen en gedachten te delen. Eva gaf haar visie en dat was heel helpend.” 

Mums&More is verhuisd. Ons nieuwe adres is Snouckaertlaan 7, 3811 MA Amersfoort. De lessen & workshops zullen vanaf woensdag 18 april daar gegeven worden. Vriendelijke groet, Karlijn & Eva Sluiten