AcroYoga 

Jullie kennen allemaal wel onze website, toch? We hebben mooie foto’s van baby’s, dreumesen en peuters. En de laatst tijd zijn er ook meer foto’s bijgekomen van nieuwe lessen, zoals Wobbelyoga (gelukkig wilde de Wobbel poseren voor ons) en zwangerschapsyoga.

Nu hebben we nog een nieuwe les en dat is AcroYoga. Een combinatie van acrobatiek en yoga. Een les vol uitdaging. Leren balanceren, samenwerken en concentratie staan centraal, maar bovenal wordt er lol gemaakt.
En dat zal ook zeker gebeuren kan ik je verzekeren.

De foto’s die wij er voor gemaakt hebben zijn daar het bewijs van. Vrijwel allemaal zijn ze gebaseerd op de slappe lach.
Het is dus best knap dat daar nog bruikbare plaatjes uitgekomen zijn. (dat stukje concentratie he)
Wat hebben wij gelachen met z’n drieën. Beeld je het volgende maar eens in.

‘Vrijdagmiddag, drie vrouwen in een middagdipje, camera in de aanslag en een yogamatje op de grond. Kom dat gaan we effe doen’.
Karlijn en Marit (onze enthousiasteling) zouden dit klusje wel even klaren.

 

 

 

 

Ziet er goed uit he! Ik zal er dan maar niet bij vertellen dat we heel blij zijn dat de spiegels nog hangen, dat we ontzettend blij zijn met de uitvinder van Glassex, dat het beter voor de kinderoortjes is dat foto’s zonder geluid zijn, dat er minstens 200 foto’s nodig waren voor vier ‘perfecte plaatjes’.

Ik denk dat de vergelijking van Barbapapa & Barbamama best van toepassing was. Samen konden Karlijn en Marit van alles worden. (nou ja, houdingen uitvoeren dan)

 

 

 

 

Eerlijk is eerlijk, mijn buik en bekkenspieren hebben het ook zwaar gehad die dag………van het lachen.
Respect voor Karlijn en Marit dat ze ondanks het lachen alle mogelijk houdingen hebben gedaan zodat ik het op de foto kon zetten.
Respect ook voor de ouders en de kinderen die hier straks ook mee gaan doen. Het is onwijs mooi om de samenwerking tussen mensen te zien. Het vertrouwen in elkaar, de kracht van het menselijk lichaam en die totale focus als iets dus echt moet gaan lukken.
Ik ben heel benieuwd naar wat we de komende tijd gaan zien als jullie bij ons komen voor AcroYoga.
Misschien zit er wel een persoonlijke uitdaging voor je in, of misschien kom je gewoon voor een uurtje lachen. Hoe dan ook, je bent van harte welkom!

We bieden de lessen aan in diverse vormen:
Ouder&Kind AcroYoga (kind minimaal 4 jaar)
AcroYoga 6+ (samenwerking tussen kinderen van 6 tot 12 jaar)
Kinderfeestje AcroYoga (vanaf 6 jaar)

Categorieën: Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *