Baby yoga met broer of zus
Wil jij jouw dreumes, peuter of kleuter leren wat hij/zij allemaal met de baby kan doen? Vaak zijn we veel geneigd tot ‘nee’ zeggen, of ‘voorzichtig’, ‘pas op’ als de oudste bij de baby in de buurt komt. Maar als we de broer/zus juist leren wat wél mag, wordt het een stuk leuker om bij de baby in de buurt te komen! Waar wacht je nog op? Geef je op voor deze leuke les bij Mums & More in Amersfoort.

Wat doen we in een les Baby yoga met broer of zus

Ze leren bijvoorbeeld versjes en liedjes op het lijfje van de baby te doen, maar ook de armen of beentjes bewegen, zoals dat kan en mag. Bewust en spelenderwijs bezig zijn met je kids.

Soms is het best lastig om de aandacht te verdelen tussen de kids. Je baby heeft logischerwijs veel aandacht nodig. Maar de broer of zus wil ook graag meedoen. Hoe leuk is het om dit te combineren en gezamenlijk te doen met je baby en broer of zus.

Kortom een uurtje vol plezier, begeleid door jou als ouder en Jorine als docent. Bij Mums & More Amersfoort word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk.


Praktische informatie
Er kunnen maximaal 6 stellen (baby, kind, ouder) mee doen. Bij minder dan 2 inschrijvingen, wordt de datum verplaatst. De eerst volgende les is op 22 mei 2022 om 09:30 – 10:30 uur.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Je wordt opgehaald bij de voordeur door Jorine.

Kosten
De kosten voor deze les zijn €10,- per stel. Na het inloggen, kan je naar de desbetreffende datum gaan en daar het ticket kopen. Of je inschrijven via het abonnement dat je al hebt.


Vragen?
Neem contact op via amersfoort@mumsandmore.nl

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.