Hallo,

Leuk dat je bij ons op de website bent.
Voor kinderen hebben we divers aanbod vanaf 6 maanden tot 6 jaar.

Je kunt bij babygym samen gaan ontdekken. Wat vindt hij/zij van klimmen, rollen, kruipen en we ontdekken verschillende materialen.

Zodra je kindje kan lopen kunnen ze meedoen met de dreumesgym. Hier gaan ze nog meer klimmen en klauteren en worden er nieuwe uitdagingen gecreëerd wat betreft het zelf-ontdekkend leren. Denk hierbij aan een schommel die laag hangt waardoor ze zelf kunnen gaan ontdekken hoe dat beweegt. En hoe werkt zo’n koprol nu eigenlijk?
Door verschillende spelvormen en bewegingen worden zowel de grove als fijne motoriek gestimuleerd.

Vanaf 2 jaar kunnen kinderen door naar de peutergym.
In deze les wordt er steeds meer aandacht besteed aan spelbegrip en het loskomen van de ouders.
Ouders zijn in het begin en aan het eind van de les aanwezig en tussendoor ontdekken de kinderen hun zelfstandigheid met begeleiding van de docent.

Behalve gymlessen geven we ook danslessen. Voor de dreumesen is dit altijd de laatste zaterdag van de maand (in plaats van de dreumesgym).
Ze kunnen lekker los op leuke herkenbare muziekjes en er wordt gebruik gemaakt van danslinten, trompetters, ballonnen en nog vele andere materialen..

Vanaf 3 jaar kunnen de kinderen ook meedoen met kleuterballet. Deze lessen worden gegeven door Juf Simone.
In deze lessen leer je de beginselen van echt ballet. Eerste positie, plië, tendu, ja echt ballet dus. Uiteraard spelenderwijs en vol leuke liedjes voor jong en oud 🙂