Baby gym

De wereld van baby’s wordt stapje bij stapje steeds groter en interessanter. Ze willen van alles vastpakken, volgen bewegingen goed en zien zichzelf het liefst door het hele huis gaan. Hier spelen we bij de baby gym op in door veel verschillende materialen te voelen, bewegingen te stimuleren die passend zijn in de motorische ontwikkeling en een uitdagende speelterrein neer te zetten. Samen dagen we ze uit  tot de volgende fase in bewegen. Bijvoorbeeld omrollen, oefenen tot zit, staan of lopen.
Ook de cognitieve ontwikkeling (oa taal) stimuleren we door versjes en liedjes. Daarnaast gaan we spelenderwijs aan de slag met babygebaren om de communicatie vanuit je kindje te ontwikkelen. Wist je dat je hier al vanaf 6 maanden mee kan starten? 

De baby’s mogen in de les blote voetjes hebben. Zo hebben ze meer grip op de vloer en kunnen ze ook via de voetjes verschil in warmte, kou of textuur voelen. 

Na de les krijgen de baby’s fruit. En is er de mogelijkheid om een kop koffie te drinken met of zonder taart 😉 

De les duurt 45 minuten. De spanningsboog van kinderen van deze leeftijd is natuurlijk nog niet zo groot, daarom variëren we in de les van een kringactiviteit naar bijvoorbeeld dansen met de ouder, naar samen spelen in de ruimte, naar weer een kringactiviteit.

De minimale groepsgrootte is 3 en de maximale groepsgrootte is 6 kinderen.
Kinderen vanaf ongeveer 6 maanden kunnen mee doen aan deze les, totdat ze kunnen lopen. Zodra je kindje stabiel kan lopen kun je doorstromen naar de dreumesgym. 

Kom je gezellig meedoen met jouw kind?
Geef je nu vast op voor een proefles! 

This course is for your little one, but for you as well. From 6 months and on they will want to explore the world. At Mums&More we offer that world piece by piece. 
Colours, textures, heights, dancing, sensing. Al this is available in the room and can be done together.
When your little one can walk he/she can go to toddlergym (1-2 year)

Lestijden:
Woensdag 9.00-9.45 
Vrijdag 9.00-9.45 
Zaterdag 9.00-9.45

Inloggen  
Log in en plan direct wanneer je wilt komen

Aanmelden
Heb je nog geen account bij Mums&More,? Gebruik dan de knop aanmelden.
Graag zien wij de inschrijving op naam van uw kind. U kunt uiteraard wel uw eigen mailadres gebruiken 
 
Contact formulier 
Heb je vragen/opmerkingen? Vul dan het contactformulier in

Sanne, moeder van Milan ( 9 maanden):
“Mijn zoontje wordt echt uitgedaagd in deze lessen. Ook het contact met de andere kinderen maken is zo mooi om te zien!”