Babymassage Amersfoort
Lijkt het je leuk om samen met je baby te starten met een cursus babymassage in Amersfoort? Hoe fijn is het om met babymassage je baby beter te leren kennen. Een heerlijk één op één momentje tussen ouder en baby. In deze cursus babymassage leer je de juiste massagetechnieken, versjes, liedjes en ook verschillende baby yogaoefeningen.
Babymassage kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen.

Wanneer starten?
Je kan babymassage al toepassen vanaf dat je baby 6 weken oud is. De cursus babymassage wordt gegeven door ervaren instructeurs van Mums&more.


Groepsles babymassage
Schrijf je in voor een groepsles babymassage samen met vriendinnen of jouw centering pragnancy groep. De reeks babymassage bestaat uit drie lessen. De massages zorgt voor ontspanning voor allebei, voor zowel moeder als baby. De groepsgrootte mag variëren tussen de 3-5 mama’s met baby.

Mums & More

Elke les nieuwe technieken
Je kan een reeks van 3 sessies babymassage volgen. Elke les komen er nieuwe technieken baby massage aanbod. De volgende les worden de technieken opnieuw herhaald.  Nadat alle drie de lessen zijn afgerond, krijg je een document toegestuurd, zodat je thuis het geleerde nog eens kan oefenen.

Massage olie inbegrepen
Tijdens de lessen mag je gebruik maken van onze massageolie, deze is van het merk Volatile en 100% natuurlijk.

Praktische informatie
Tijdens de laatste les worden er foto’s gemaakt van jou en jouw kindje. Deze krijg je kosteloos opgestuurd via Wetransfer.  

Prijs babymassage
De lessen duren ongeveer 1 uur per keer. De kosten voor 3 lessen zijn 70 euro.
De groepsgrootte mag variëren tussen de 3-5 mama’s met baby. 

De cursus babymassage begint op:
Woensdag 4 mei 2022 12:00 -13:00 uur
Vrijdag 13 mei 2022 13:00 – 14:00 uur
Woensdag 25 mei 2022 12:00 – 13:00 uur

Eenmalige groepscursus babymassage
Wil jij ook je baby beter leren kennen en een heerlijk één op één moment tussen jou en je baby, maar heb je geen tijd voor een hele cursus van 3 lessen? Doe dan mee met onze eenmalige groepscursus babymassage voor slechts 25 euro! Zo leer jij toch alle massagegrepen en je krijgt naderhand een document toegestuurd, zodat je thuis het geleerde nog eens kan oefenen.

De eenmalige cursus begint op:

Maandag 30 mei van 13.00 – 14.00

Maandag 27 juni van 09.30 – 10.30

Eén op één babymassage
Soms is het fijn om lekker in jouw vertrouwde omgeving te blijven. Om je baby aan minder prikkels bloot te stellen of omdat je zelf nog niet zo mobiel bent. Daarom kunnen we ook langskomen om jou thuis babymassage te leren. 
Het gaat dan om een les van ongeveer 1 uur. De kosten hiervoor zijn 60 euro. 
We leren je dan zo veel mogelijk massagetechnieken. De docente doet het voor op de pop en jij op jouw baby. 
Mocht jouw partner er bij willen zijn, is dat prima. Heb je een vriendin die ook met baby mee wilt doen? Dan mag dat voor 45 euro.

Boek nu een babymassage aan huis voor 60 euro.

Locatie
De groepslessen van babymassage in Amersfoort kan plaatsvinden op de Daam Fockemalaan 22 of bij jou thuis in Amersfoort, Leusden of bijvoorbeeld Soest. Meld je aan bij Eversports en plan jouw moment in!

Vragen?
Neem contact op via amersfoort@mumsandmore.nl

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.