Babymassage Amersfoort

Lijkt het je leuk om samen met je baby mee te doen met de babymassage les in Amersfoort? Hoe fijn is het om met babymassage je baby beter te leren kennen. Een heerlijk één op één momentje tussen ouder en baby. Tijdens deze les leer je de juiste massagetechnieken, versjes, liedjes en ook verschillende baby yogaoefeningen. Babymassage kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen.

Wanneer starten?

Je kan babymassage al toepassen vanaf dat je baby 6 weken oud is. Babymassage wordt gegeven door ervaren instructeurs van Mums&more.

Bij de les inbegrepen

Tijdens de lessen mag je gebruik maken van onze massageolie, deze is van het merk Volatile en 100% natuurlijk. Je leert alle massagegrepen en krijgt naderhand een document toegestuurd, zodat je thuis het geleerde nog eens kan oefenen.

Praktische informatie

De babymassage groepslessen worden bij Mums&more Amersfoort gegeven in het Eemklooster (Daam Fockemalaan 22). Doe al mee met de babymassage les voor slechts 25 euro!

Babymassage dwingeloo

Eerst volgende babymassage lessen

  • Zondag 16 oktober 2022 11:45 – 12:45

Eén op één babymassage

Soms is het fijn om lekker in jouw vertrouwde omgeving te blijven. Om je baby aan minder prikkels bloot te stellen of omdat je zelf nog niet zo mobiel bent. Daarom kunnen we ook langskomen om jou thuis babymassage te leren. Het gaat dan om een les van ongeveer 1 uur. De kosten hiervoor zijn 60 euro. We leren je dan zo veel mogelijk massagetechnieken. De docente doet het voor op de pop en jij op jouw baby. Mocht jouw partner er bij willen zijn, is dat prima. Heb je een vriendin die ook met baby mee wilt doen? Dan mag dat voor 45 euro.

3-daagse babymassage cursus

Samen met je vriendinnen of jouw centering pragnacy groep een driedaagse babymassage cursus volgen? Dat kan! De reeks babymassage bestaat uit drie lessen. De massages zorgt voor ontspanning voor allebei, voor zowel moeder als baby. De groepsgrootte mag variëren tussen de 3-5 mama’s met baby. Het is aan jou om zelf een groep samen te stellen. De cursus kan worden gegeven op locatie of bij ons in het Eemklooster te Amersfoort. Tijdens de laatste les worden er foto’s gemaakt van jou en jouw kindje. Deze krijg je kosteloos opgestuurd via Wetransfer.  

In house opleiding babymassage

Werk jij op een kinderdagverblijf of heb jij regelmatig met baby’s te maken? Dan is de Inhouse opleiding babymassage echt wat voor jullie. Deze praktische cursus leert jou de massagetechnieken, baby yogaoefeningen en nog veel meer. Voor meer informatie klik je hier. De cursus kan bij jullie op locatie worden gegeven of bij ons in het Eemklooster.

Locatie

De groepslessen van babymassage in Amersfoort kan plaatsvinden op de Daam Fockemalaan 22 of bij jou thuis in Amersfoort, Leusden of bijvoorbeeld Soest. Meld je aan bij Eversports en plan jouw moment in!

Boek nu een babymassage aan huis voor 60 euro.

Vragen?

Neem contact op via amersfoort@mumsandmore.nl