Babymassage

Lijkt het je leuk om samen met je baby babymassage te volgen in Dwingeloo of omgeving? Hoe fijn is het om doormiddel van babymassage je baby beter te leren kennen. Heb samen een heerlijk één op één momentje. In deze privéles babymassage leer je de juiste massagetechnieken, versjes, liedjes en ook verschillende baby yogaoefeningen. Babymassage kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen.

Babymassage cursus

Je kan babymassage al toepassen vanaf dat je baby’tje 6 weken oud is. De cursus babymassage wordt gegeven door Karlijn, eigenaar en ervaren instructeur van Mums&more.

Meld je nu aan

Groepsles babymassage

Schrijf je in voor een groepsles babymassage samen met vriendinnen of jouw centering pragnancy groep. De reeks lessen van drie keer babymassage zorgt voor ontspanning voor allebei, voor zowel moeder als baby. De groepsgrootte mag variëren tussen de 3-5 mama’s met baby.

Elke les nieuwe technieken

Je kan een reeks van 3 sessies babymassage volgen. Elke les komen er nieuwe technieken baby massage aanbod. De volgende les worden de technieken opnieuw herhaald.  Nadat alle drie de lessen zijn afgerond, krijg je een document toegestuurd, zodat je thuis fijn kan oefenen.

Praktische informatie

Tijdens de lessen mag je gebruik maken van onze massageolie, deze is van het merk Volatile en 100% natuurlijk.

Tijdens de laatste les worden er foto’s gemaakt van jou en jouw kindje. Deze krijg je kosteloos opgestuurd via Wetransfer.  

Kosten babymassage
De lessen duren ongeveer 1 uur per keer. De kosten voor 3 lessen zijn 70 euro.
De groepsgrootte mag variëren tussen de 3-5 mama’s met baby. 

Één op één babymassage
Soms is het fijn om lekker in jouw vertrouwde omgeving te blijven. Om je baby aan minder prikkels bloot te stellen of omdat je zelf nog niet zo mobiel bent. Daarom kunnen we ook langskomen om jou thuis babymassage te leren. Het gaat dan om een les van ongeveer 1 uur.

Kosten één op één babymassage
De kosten hiervoor zijn €60,-.  We leren je dan zo veel mogelijk massagetechnieken. De docente doet het voor op de pop en jij op jouw baby. Mocht jouw partner er bij willen zijn, is dat prima. Heb je een vriendin die ook met baby mee wilt doen? Dan mag dat voor €45,-

Boek nu een babymassage aan huis voor maar 60 euro.

Locatie
Babymassage in Dwingeloo kan plaatsvinden op de Hs Stevensweg 1 of bij jou thuis in Beilen, Meppel, Hoogeveen of bijvoorbeeld Steenwijk. Bel voor de mogelijkheden 06-43020699 of mail naar info@mumsandmore.nl

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl