Babymassage

Babymassage

Lijkt het je leuk om samen met je baby babymassage te volgen in Dwingeloo? Hoe fijn is het om doormiddel van babymassage je baby beter te leren kennen. Heb samen een heerlijk één op één momentje. In deze les(sen) leer je de juiste massagetechnieken, versjes, liedjes en ook verschillende baby yogaoefeningen. Het kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen.

Babymassage cursus in Drenthe

Je kan babymassage al toepassen vanaf dat je baby’tje 6 weken oud is. De cursus of les wordt gegeven door Karlijn, eigenaar en ervaren instructeur van Mums&more.

Elke les nieuwe technieken

Je kan een reeks van 3 sessies volgen. Elke les komen er nieuwe technieken aan bod. De volgende les worden de technieken opnieuw herhaald.  Nadat alle drie de lessen zijn afgerond, krijg je een document toegestuurd, zodat je thuis fijn kan oefenen.

Praktische informatie

Tijdens de lessen mag je gebruik maken van onze massageolie, deze is van het merk Volatile en 100% natuurlijk.

Tijdens de laatste les worden er foto’s gemaakt van jou en jouw kindje.   

Groepscursus babymassage

De lessen duren ongeveer 1 uur per keer. De kosten voor 3 lessen zijn 60 euro. De groepsgrootte is maximaal 5 mama’s met baby. 
De volgende groepscursus is op 6, 13 en 20 juli 9:30-10:30.

Je mag een absorberend matje meenemen naar de les. Ik zorg voor lekkere olie.

Met een eigen groep je baby leren masseren

Schrijf je in voor een groepsles samen met vriendinnen of jouw centering pregnancy groep. De reeks lessen van drie keer babymassage zorgt voor ontspanning voor allebei, voor zowel moeder als baby. Afhankelijk van de groepsgrootte en locatie kan ik een prijsvoorstel doen.

Kosten privéles babymassage

De kosten hiervoor zijn 65 euro.  We leren je dan zo veel mogelijk massagetechnieken. De docente doet het voor op de pop en jij op jouw baby. Mocht jouw partner er bij willen zijn, is dat prima. Heb je een vriendin die ook met baby mee wilt doen? Dan mag dat voor 45 euro.

Reserveer jouw privé les babymassage

Locatie
Babymassage in Dwingeloo vindt plaats op de Hs Stevensweg 1.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Tot november 2022 had Mums&more een eigen vestiging in Amersfoort. Deze locatie is inmiddels overgenomen door The Womens Health Club. Wil jij een massage boeken in Amersfoort of terecht bij een masseuse die voorheen voor Mums&more werkte? Klik dan op de button hieronder en boek je massage bij TWHC.