Voordat de baby komt er nog even samen tussenuit? Kom in Drenthe de laatste vakantie met zijn tweetjes vieren! Heerlijk genieten van de rust en ruimte bij Bed&Wellness Bij Hoeve Holtland in Dwingeloo.

Wat is een babymoon?

Een Babymoon kan je het beste plannen tussen de 15 en 35 weken van de zwangerschap. 

Jij als zwangere, krijgt een heerlijke zwangerschapsmassage op een speciale tafel met uitsparingen voor de buik en borsten. Optimaal genieten dus! 

bes&welness babymoon

Rust & privacy

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed & Wellness ’Bij Hoeve Holtland’. Genieten van prachtige (korte?) wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, of langs het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van lekker uiteten in de gezellige brinkdorpjes Dwingeloo of Diever? 

In dit unieke, ruime huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt. Eventueel kan jullie Babymoon worden aangevuld met een bevalcursus. We behandelen wat jullie wensen en hoe lang jullie wensen. 

Locatie
Mums & More, H.S. Stevensweg 1, 7991 RN Dwingeloo

Kosten
Kosten voor een Babymoon zijn €345,- per stel. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen en 1 zwangerschapsmassage. Willen jullie liever 3 nachten blijven, dan kan dat voor €75,- extra.
Wil je een extra massage of wil jouw partner ook, dan kan dat voor €55,- extra

Meer weten?
Mail naar: info@mumsandmore.nl.