Bed & Wellness bij Hoeve Holtland

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed & Wellness’Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand!

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt. Wat dacht je van daarbij een heerlijke massage,  yogales of een complete bevalcursus? 

Is het plaatje duidelijk en droom jij al weg? 

Een heerlijk ontspannen dag waarin je niks moet? Écht er even er tussenuit?
Boek dan een heerlijke wellness dag in Dwingeloo voor jou en je vriendin, zus of moeder!

Lekker luieren op een tweepersoons hangmat, chillen in de sauna, een heerlijke lunch én allebei een massage!

Nog even met z’n tweetjes er tussenuit voordat de baby komt? 
Kom genieten in Dwingeloo van een heerlijk weekend weg mét een zwangerschapsmassage voor jou!

Eventueel is er een fotoshoot bij te boeken.

MumsMore_Dwingeloo-kopje-thee-drinken-in-de-BB-Heerlijk er tussenuit met jouw vriendin, zus of moeder! Even weg uit alle hectiek en even tot rust komen in Drenthe!

Jullie krijgen twee overnachtingen, beiden een heerlijke (duo)massage naar keuze én je mag kiezen uit een voetenbad met voetmassage of een yogales.

Een privé bevalcursus combineren met een weekendweg. Wat een fijne combinatie. Dit kan bij Mums&more in het authentieke Dwingeloo! Jij en jouw partner krijgen twee overnachtingen, een goede voorbereiding op de bevalling én een fijne zwangerschapsmassage!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.