Bed & Wellness

Bed & Wellness bij Hoeve Holtland

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed & Wellness ‘Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand?

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna, enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt. Wat dacht je van daarbij een sessie in de hottub, een heerlijke massage,  yogales of een complete bevalcursus? 

Is het plaatje duidelijk en droom jij al weg? 

Jij bepaalt hoe je jouw verblijf wilt inrichten! Met of zonder overnachtingen, massages, hottub, sauna, babymassage of een bevalcursus?

Wellnessdag

Een heerlijk ontspannen dag waarin je niks moet? Écht er even er tussenuit?
Boek dan een heerlijke wellness dag in Dwingeloo voor jou en je vriendin, zus of moeder!

Lekker luieren op een tweepersoons hangmat, chillen in de sauna, sessie in de hottub, een heerlijke lunch én allebei een massage!

Babymoon met bevalcursus

Een privé bevalcursus combineren met een verblijf. Wat een fijne combinatie is dat! Dit kan bij Mums&more in het authentieke Dwingeloo! Jij en jouw partner krijgen twee overnachtingen, een goede voorbereiding op de bevalling én een fijne zwangerschapsmassage!

Welness dwingeloo

Kosten

Verblijf per nacht: € 145,- 
Sauna gebruik: €27,50
Hottub gebruik: €60,-
Massage 60 min: €65,-
Babymassage 60 min: €60,-
Bevalcursus per uur: €75,-
Lunch: €22,50 p.p.
Voetenbadje: €7,50 p.p

Praktische zaken

Je hebt woonkamer, slaapkamer en badkamer helemaal voor jullie! De keuken heeft geen gaspitten, maar wel een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker, Nespresso. 
Gebruik van handdoeken zijn inclusief.
 
Het adres waar jouw verblijf plaatsvindt is H.S. Stevensweg 1, in Dwingeloo. 
De auto mag je parkeren bij het reclamebord van Mums&more. Dan loop je het kleine hekje door en mag je de zwarte deur aan de zijkant van het bijgebouw in. Dan sta je in de serre!