Bed & Wellness bij Hoeve Holtland

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed & Wellness’Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand!

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt. Wat dacht je van daarbij een heerlijke massage,  yogales of een complete bevalcursus? 

Is het plaatje duidelijk en droom jij al weg? 

Een heerlijk ontspannen dag waarin je niks moet? Écht er even er tussenuit?
Boek dan een heerlijke wellness dag in Dwingeloo voor jou en je vriendin, zus of moeder!

Lekker luieren op een tweepersoons hangmat, chillen in de sauna, een heerlijke lunch én allebei een massage!

Nog even met z’n tweetjes er tussenuit voordat de baby komt? 
Kom genieten in Dwingeloo van een heerlijk weekend weg mét een zwangerschapsmassage voor jou!

Eventueel is er een fotoshoot bij te boeken.

MumsMore_Dwingeloo-kopje-thee-drinken-in-de-BB-Heerlijk er tussenuit met jouw vriendin, zus of moeder! Even weg uit alle hectiek en even tot rust komen in Drenthe!

Jullie krijgen twee overnachtingen, beiden een heerlijke (duo)massage naar keuze én je mag kiezen uit een voetenbad met voetmassage of een yogales.

Een privé bevalcursus combineren met een weekendweg. Wat een fijne combinatie. Dit kan bij Mums&more in het authentieke Dwingeloo! Jij en jouw partner krijgen twee overnachtingen, een goede voorbereiding op de bevalling én een fijne zwangerschapsmassage!

Nick In den Kleef
Nick In den Kleef
2022-07-23
We hebben een les babymassage/baby-yoga gehad. Erg leuk voor onze baby van 3 maanden maar ook voor ons. Leuke interactie met Karlijn en de les wordt perfect aangepast aan wat er op dat moment fijn is voor de kleine. Geeft ook praktische tips en is zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader dus.
Esther Dijkstra - Bakhuis
Esther Dijkstra - Bakhuis
2022-07-14
Echt een aanrader! Heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage gehad. De bank met uitsparing voor borsten en buik is zoveel fijner dan dat je op je zij moet liggen voor een zwangerschapsmassage. Leuke eigenaresse en een fijne ontspannen sfeer.
Dominique Sluiter
Dominique Sluiter
2022-07-05
Vanmiddag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Ik werd vriendelijk ontvangen. Er werd tijd en aandacht voor je genomen. Ik ga nu nog even nagenieten, maar zeker een aanrader als je op zoek bent naar volledige ontspanning in een ongedwongen rustgevende omgeving.
Nikki Hoebe
Nikki Hoebe
2022-07-02
Fijne en duidelijke cursus “docent baby yoga” gevolgd bij Karlijn! Op een prachtige locatie met genoeg ruimte voor inbreng en vragen.
Natalie Shriber
Natalie Shriber
2022-06-17
mmm Had such a gentle, relaxing & loving pregnancy massage from Karlijn. Felt so safe, held & nourished from her presence & touch. Was exactly what I needed and would highly recommend!
Anneriek Wesselink
Anneriek Wesselink
2022-05-25
Vorige week hebben mijn vriend en ik bij Karlijn een super leuke, leerzame bevallingscursus gevolgd. Het was een privé cursus, bestaande uit info, filmpjes en oefeningen. Ontzettend veel geleerd, veel gevraagd (geen vraag was te gek) en ik ga nu met een veel geruster gevoel de bevalling tegemoet. Ik zou iedereen een cursus bij haar aanraden!
Rita de koster
Rita de koster
2022-04-06
Vandaag bij Karlijn een super leuke en leerzame lomi lomi massagecursus gevolgd. Zij geeft duidelijke uitleg en neemt de tijd voor je. Ze brengt de lesstof op een enthousiaste manier en heeft veel kennis. Was een leerzame ochtend!