Zoek je een bevalcursus in Amersfoort waar je samen met je partner naartoe kunt? Bij Mums&more zit je helemaal goed. Bij de bevalcursus ouders worden jullie helemaal klaargestoomd voor de bevalling! We bespreken verschillende manieren van ademhalen, ontspanningsoefeningen, houdingen om weeën op te vangen, perstechnieken, houdingen om in te bevallen en pijnstilling. De rol van de partner is bij dit alles erg belangrijk en zal ook bij deze bevalcursus actief zijn. Geef je op voor een bevalcursus in een groep of op maat.

Bevalcursus

Bevalcursus Amersfoort volg je bij Mums&more

Samen snel voorbereid worden op de bevalling? In korte tijd leer je heel veel. De bevalcursus ouders is niet zweverig, gewoon lekker praktisch. En bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo (massage met een doek) om jou een makkelijke, maar effectieve massage te geven.
Samen neem ik jullie mee met houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, verschillende ademhalingstechnieken en geef ik jullie informatie over pijnstilling.
Ook gaan we aan de slag met jullie bevalplan. Wat past bij jullie en waar kan je allemaal aan denken? Bij Mums&more word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!

Praktische informatie bevalcursus in een groep:
Geplande 1-daagse bevalcursussen:

  • Vrijdag 7 oktober 2022, 12:30 – 16:00
  • Zondag 16 oktober 2022, 13:30 – 17:00 (nog 1 plekje vrij!)
  • Vrijdag 28 oktober 2022 12:30 – 16:00

De kosten zijn 125 euro per stel, inclusief wat te eten en drinken.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus.

Wanneer starten?

Ben je tussen de 20 en 35 weken zwanger, dan is dit het ideale moment om de bevalcursus te volgen. 

Locatie

Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Voorafgaand van de les, word je bij de deur opgehaald door de docente.

bevalcursus

Bevalcursus op maat

Mums&more Dwingeloo biedt bevalcursussen op maat aan. Geen groepen en volledig gepersonaliseerd. Deze bevalcursus is daarom ook in het Engels te volgen. Misschien ben je eerder bevallen en heb je speciale wensen? Ook dan is de bevalcursus op maat in Dwingeloo perfect voor jou. De bevalcursus kan je alleen volgen, met je partner of (groot-)ouder. Samen zwanger met een vriendin? Dan is de bevalcursus in Dwingeloo ook echt wat voor jullie.

Het tarief voor een bevalcursus op maat is 75 euro per uur. Normaal gesproken zullen we zo’n 2-3 uur bezig zijn, afhankelijk van jullie wensen en voorinformatie.

Bevalcursus aan huis

Soms is het gewoon fijn om thuis in je vertrouwde omgeving te zijn. Mums&more komt naar jou toe. Volg de bevalcursus thuis. Wij komen graag naar je toe.
Woon je in de omgeving Amersfoort, Woudenberg, Leusden, Soest, Achterveld, Soesterberg of Hoevelaken? Neem contact met Leila op.
Woon je in de omgeving Dwingeloo, Vledder, Wolvega, Diever, Beilen, Hoogeveen of Assen? Neem dan contact met Karlijn op.

Engels

Het is ook mogelijk om de Bevalcursus op maat in het Engels te volgen. Mail on gerust als dat jullie voorkeur heeft.

It’s also possible to follow a customized childbirth course in English. Please e-mail us for the possibilities. Some Dutch insurance companies reimburse the costs of this course. 

Vragen?
Neem contact op via amersfoort@mumsandmore.nl. Liever je bevalcursus op maat combineren met een weekendje weg samen met jouw partner? Dat kan bij de bevalcursus op maat bij Mums&more in Dwingeloo.