Bevalcursus Dwingeloo

Mums&more Dwingeloo biedt bevalcursussen op maat aan. Geen groepen en volledig gepersonaliseerd. Deze bevalcursus is daarom ook in het Engels te volgen. Misschien ben je eerder bevallen en heb je speciale wensen? Ook dan is de bevalcursus op maat in Dwingeloo perfect voor jou. De bevalcursus kan je alleen volgen, met je partner of (groot-)ouder. Samen zwanger met een vriendin? Dan is de bevalcursus in Dwingeloo ook echt wat voor jullie.

Bevalcursus

Bevalcursus op maat in Dwingeloo

Samen snel voorbereid worden op de bevalling? In korte tijd leer je heel veel. De bevalcursus ouders is niet zweverig, gewoon lekker praktisch. En bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo (massage met een doek) om jou een makkelijke, maar effectieve massage te geven. Samen neem ik jullie mee met houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, verschillende ademhalingstechnieken en geef ik jullie informatie over pijnstilling.

Ook gaan we aan de slag met jullie bevalplan. Wat past bij jullie en waar kan je allemaal aan denken? Bij Mums&more word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!

MumsMore_Dwingeloo-kopje-thee-drinken-in-de-BB-

Wanneer starten?
Ben je tussen de 20 en 35 weken zwanger, dan is dit het ideale moment voor deze cursus!

Locatie
H.S. Stevensweg 1, Dwingeloo.

Volg de bevalcursus thuis
Soms is het gewoon fijn om thuis in je vertrouwde omgeving te zijn. Mums&more komt naar jou toe. Volg de bevalcursus thuis. Wij komen graag naar je toe.
Woon je in de omgeving Dwingeloo, Vledder, Wolvega, Diever, Beilen, Hoogeveen of Assen? Neem dan contact met mij op.

Kosten
Het tarief voor een bevalcursus op maat is €75,- per uur. Normaal gesproken zullen we zo’n 2-3 uur bezig zijn, afhankelijk van jullie wensen en voorinformatie.

Engels
Het is ook mogelijk om de Bevalcursus op maat in het Engels te volgen. Mail on gerust als dat jullie voorkeur heeft.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus. Check de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl