Bevalcursus op maat

Lukt het niet om de datum/tijden van de bevalcursus ouders te komen? Of geen zin in een groepsverband? Of ben je al eerder bevallen en heb je speciale wensen? Kies dan voor de Bevalcursus op maat.

Bevalcursus op maat

Samen snel voorbereid worden op de bevalling? In korte tijd leer je heel veel. De bevalcursus ouders is niet zweverig, gewoon lekker praktisch. En bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo (massage met een doek) om jou een makkelijke, maar effectieve massage te geven.
Samen neem ik jullie mee met houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, verschillende ademhalingstechnieken en geef ik jullie informatie over pijnstilling.
Ook gaan we aan de slag met jullie bevalplan. Wat past bij jullie en waar kan je allemaal aan denken? Bij Mums & More word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!


Wanneer starten?
Ben je tussen de 20 en 35 weken zwanger, dan is dit het ideale moment voor deze cursus!

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Voorafgaand van de les, word je bij de deur opgehaald door de docente.

Volg de bevalcursus thuis
Soms is het gewoon fijn om thuis in je vertrouwde omgeving te zijn. Mums & More komt naar jou toe. Volg de bevalcursus thuis. Wij komen graag naar je toe. Woon je in de omgeving Amersfoort, Woudenberg, Leusden, Soest, Achterveld, Soesterberg of Hoevelaken? Neem contact met ons op.  


Kosten
Het tarief voor een bevalcursus op maat is €75,- per uur. Normaal gesproken zullen we zo’n 2-3 uur bezig zijn, afhankelijk van jullie wensen en voorinformatie.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus. Check de voorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore