Een privé bevalcursus combineren met een weekendweg. Wat een fijne combinatie. Dit kan bij Mums & More in het authentieke Dwingeloo! Even heerlijk ontspannen met z’n tweeën. Jij en jouw partner krijgen twee overnachtingen, een goede voorbereiding op de bevalling én jij een fijne zwangerschapsmassage. Even heerlijk genieten dus!


Bed & Wellness bij Hoeve Holtland in Dwingeloo

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed&Wellness ‘Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand! In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt.

Mums&More_B&B Dwingeloo

Bevalcursus en een heerlijk ontspannen weekend weg

Weekend weg & samen ontspannen met het voorbereiden van de bevalling bezig zijn. Echt even aandacht voor elkaar en de zwangerschap. Ben jij ook benieuwd hoe dit eruit kan zien? Hieronder geven we een idee van de indeling van het weekendje weg.

Indeling bevalcursus Dwingeloo
Vrijdag: Zwangerschapsmassage op een speciale prenatale massagetafel met uitsparingen voor buik en borsten.
Zaterdag: Bevalcursus privé 2 uur; theorie, pijn bestrijding en massagetechnieken.
Zondag: Bevalcursus privé 2 uur; houdingen bij het opvangen van de weeën, ademhalingstechnieken en houdingen om in te bevallen. De rol van de partner wordt ook uitvoerig besproken.
We kunnen dit weekend zoals hierboven indelen, maar schuiven tussen de activiteiten kan ook in overleg.

Er blijft voldoende tijd over voor verdere ontspanning, een fijne boswandeling, uiteten bij een restaurantje op loopafstand. Geniet van het comfort in het huisje, de prachtige omgeving en vergeet niet te ontspannen in de infraroodsauna. Laat dit weekend het praktische met het aangename samenkomen en geniet!

Locatie
Mums & More, H.S. Stevensweg 1, 7991 RN Dwingeloo

Kosten
Jij en jouw partner krijgen twee overnachtingen, een goede voorbereiding op de bevalling én een fijne zwangerschapsmassage. Kosten voor dit complete weekend weg zijn €645,- per stel.
Willen jullie liever drie nachten weg, dan kan dat voor €95,- extra.
Wil jouw partner ook een massage, dan kan dat voor €55,- extra.


Meer weten?
Ben jij hélemaal om en wil je graag een weekend boeken? Mail dan voor de beschikbaarheid naar: info@mumsandmore.nl

MumsMore_Dwingeloo_sauna-