Samen snel voorbereid zijn op de bevalling? Het kan met de bevalcursussen van Mums&more. In korte tijd leer je heel veel. De cursus is niet zweverig, het is gewoon lekker praktisch en bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo.

Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!

Bevalcursus in Amersfoort

Bevalcursus

Bij deze cursus worden jullie helemaal klaargestoomd voor de bevalling! We bespreken verschillende manieren van ademhalen, ontspanningsoefeningen, houdingen om weeën op te vangen, perstechnieken, houdingen om in te bevallen en pijnstilling. 

De rol van de partner is bij dit alles erg belangrijk en zal ook tijdens de cursus actief zijn.

Lukt het niet om de datum/tijden van de bevalcursus ouders te komen? Geen zin in een groepsverband? Volg je de cursus liever in het Engels? Of ben je al eerder bevallen en heb je speciale wensen? Kies dan voor de Bevalcursus op maat. Een cursus op maat kan gevolgd worden in Amersfoort en Dwingeloo.

In Drenthe en omgeving

Liever een bevalcursus in Drenthe en omgeving volgen? Dat kan! Mums&more heeft sinds 2020 een vestiging in Dwingeloo. Hier worden cursussen op maat aangeboden. Tegelijk met een vriendin of familielid zwanger? Lijkt het jou leuk om samen de bevalcursus te volgen? Ook dan ben je bij Mums&more aan het juiste adres. Wij werken vanuit onze vestiging in Dwingeloo of komen naar een locatie die jullie het beste uitkomt.