Samen snel voorbereid zijn op de bevalling? Het kan met de bevalcursussen van Mums&more. In korte tijd leer je heel veel. De cursus is niet zweverig, het is gewoon lekker praktisch en bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo.

Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!

Cursus op maat

Lukt het niet om de datum/tijden van de bevalcursus ouders te komen? Geen zin in een groepsverband? Volg je de cursus liever in het Engels? Of ben je al eerder bevallen en heb je speciale wensen? Kies dan voor de Bevalcursus op maat. Een cursus op maat kan gevolgd worden in Dwingeloo of bij jou thuis.

In Drenthe en omgeving

Liever een bevalcursus in Drenthe en omgeving volgen? Dat kan! Mums&more heeft sinds 2020 een vestiging in Dwingeloo. Hier worden cursussen op maat aangeboden. Tegelijk met een vriendin of familielid zwanger? Lijkt het jou leuk om samen de bevalcursus te volgen? Ook dan ben je bij Mums&more aan het juiste adres. Wij werken vanuit onze vestiging in Dwingeloo of komen naar een locatie die jullie het beste uitkomt.

Voorheen had Mums&more ook een vestiging in Amersfoort. Deze locatie gaat sinds november 2022 verder onder de naam: The Womens Health Club. Voor bevalcursussen ga je naar de website van TWHC.