Workout voor zwangeren en herstellende mama's

Zoek jij een betrouwbare én bovendien persoonlijke zwangerschapsclub in de gemeente Westerveld? Dan ben je bij Mums&more aan het juiste adres! Tijdens de bootcamp in Dwingeloo is alles op gericht op fit blijven tijdens je zwangerschap. Er is specifieke aandacht voor het bekkengebied en de buikspieren.

Bovendien kan je met deze les ook meedoen tijdens jouw herstel na de bevalling. Je wordt op maat gecoacht en heb je al een kindje, dan mag die mee! Daarbij sport je samen met andere mama’s en mama’s in spé.

Voordelen van Bootcamp

Fit blijven tijdens je zwangerschap is een goede voorbereiding voor een fijne bevalling en een goed herstel. Bij deze actieve les ga jij ervoor zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer jij je lijf kennen en sterk maken.Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken. Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.

Lessen voor zwangeren en mamas in dwingeloo

Wat doen we tijdens de bootcamp in Dwingeloo?

Gezamenlijk doen we de warming up, daarna gaan we in een parcours aan de slag en maken gebruik van gewichtjes, eigen gewicht en elastische banden. Dit alles onder begeleiding. Het team van Mums&more weet precies waar jij als zwangere of herstellende vrouw rekening mee moet houden.

Praktische informatie

Enige sportervaring is niet nodig. We kijken wat jou lukt en waar we dat kunnen oppakken en uitbreiden.

Vanaf 8 maart 2023 wordt de bootcamp gegeven weer gegeven. Op woensdagochtend van 9.30 tot 10.30. Opgeven voor een gratis proefles kan al!

Deze lessen worden buiten gegeven op de H.S. Stevensweg 1 in Dwingeloo. 

Wanneer starten?
Meedoen kan vanaf dat je weet dat je zwanger bent of 6 weken geleden bent bevallen. Het team van Mums&more heeft genoeg informatie om te delen, zodat je de hele zwangerschap én herstellessen kan komen volgen! Doe wat voor jou fijn voelt.

Meenemen?
Het prettig om een flesje water mee te nemen.

Locatie
H.S. Stevensweg 1, Dwingeloo. 

Online zwangerschapsworkouts volgen?
Het is ook mogelijk om thuis lessen te volgen. Ga hiervoor naar de videotheek van Eversports. Je kan een losse video kopen of via je strippenkaart een online les afnemen. Deze kan je 7 dagen bekijken.

Wil je een keer gratis meedoen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefles aan en volg een gratis les bootcamp.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Voorheen had Mums&more ook een locatie in Amersfoort, waar diverse groepslessen verzorgd werden. Deze locatie is overgenomen door The Womens Health Club. Blijven sporten onder een vrijwel identiek concept? Klik op de button om je les te boeken.