Eva

Mijn naam is Eva Kans. Na het afronden van de opleiding tot verzorgende IG heb ik gewerkt in de zorg. Mijn focus had ik op het verzorgen en begeleiden van kinderen met een beperking. Daarbij was het ondersteunen van ouders ook een belangrijke factor.

Het ondersteunen en een plek creëren voor ouders is altijd een drijfveer gebleven. En dit werd nog meer versterkt doordat ik nu met mijn eigen drie kids merk hoe fijn het is om een plek te weten waar je altijd terecht kan.
Dat is waar Mums&More voor mij om draait. Een plek waar je gezien en gehoord wordt.
Bij mij kun je terecht voor een ontspannen zwangerschapsmassage, een cursus Hypno&More of samen met je kleintje voor een cursus babymassage.

Alles wat ik bij Mums&More doe, doe ik met plezier en liefde voor moeder en kind.

 

 

 

 

 

Karlijn

Mijn naam is Karlijn Koopmann. Na het afronden van de pabo ben ik gaan werken op een basisschool. Ondertussen rondde ik de gymopleiding af. Een paar jaar heb ik ervaring opgedaan zowel met lesgeven in de klas, als met het geven van gymlessen als vakleerkracht bewegingsonderwijs.
Vervolgens ben ik na het afronden van de korte opleiding Management in de kinderopvang als vestigingsmanager bij  Kindergarden gaan werken.
Echter besloot ik na de komst van mijn tweede kind het roer om te gooien. Dit om meer tijd te hebben met mijn kinderen en mijn wens om te ondernemen werkelijkheid te laten worden. Na het volgen van verschillende aanvullende cursussen ben ik deze gaan aanbieden. Nu zie je mij terug bij zwangerschapsyoga, gym, babymassage en mama/baby poweryoga.
Contact tussen jou en je kindje is zó belangrijk en daar help ik graag een handje in mee.

Mums&More rooster
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.