Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Wil je jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen tijdens de zwangerschap? Bij de Cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen. 

Wil jij een carrière switch maken, een vestiging van Mums&more starten, of dit naast jouw huidige werk doen? Schrijf je dan snel in voor de Cursus Zwangerschapsmassage in Dwingeloo!

Cursus zwangerschapsmassage

Inhoud Cursus Zwangerschapsmassage

Je leert verschillende technieken bij deze cursusdagen, bijvoorbeeld om klachten zoals bekkenpijn, vochtvasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.
De eerste cursusdag gaan we de rug, schouders, bekken en armen behandelen. We gaan uit van een massage op een speciale zwangerschapsmassagetafel, aangezien dit voor zwangeren het meest aangename is. 
Op de tweede cursusdag gaan we de benen, voeten en zwangere buik behandelen. 
Je leert veel verschillende technieken, zodat je ruim een uur een massage kan verzorgen aan een zwangere, maar ook als ontspanningsmassage aan niet-zwangeren.

Vooropleiding: Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursusdagen. Het niveau waarop de Cursus Zwangerschapsmassage plaatsvindt is MBO-3 niveau.

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen zal je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Benodigdheden: Trek gemakkelijke kleding aan. Olie wordt verzorgd.

Kosten: €250,- Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor de twee cursusdagen. 

Wanneer:
Woensdag 28 september en woensdag 5 oktober 2022.
De cursusdagen zijn van 10:00-16:00 uur.

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk over deze Cursus Zwangerschapsmassage, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

CRKBO logo