Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Hoe je het kan ontlasten? Wil je jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen tijdens de zwangerschap? Bij de Cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen. Wil jij een carrière switch maken of dit naast jouw huidige werk doen? Schrijf je dan snel in voor de Cursus Zwangerschapsmassage in Dwingeloo!

Inhoud Cursus Zwangerschapsmassage

Je leert verschillende technieken bij deze cursusdagen, bijvoorbeeld om klachten zoals bekkenpijn, vochtvasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.
De eerste cursusdag gaan we de rug, schouders, bekken en armen behandelen. We gaan uit van een massage op een speciale zwangerschapsmassagetafel, aangezien dit voor zwangeren het meest aangename is. En voor jou als masseuse ook.
Op de tweede cursusdag gaan we de benen, voeten en zwangere buik behandelen. Misschien wel voor het eerst dat jij een zwangere buik van een ander onder jouw handen hebt?
Je leert veel verschillende technieken, zodat je wel anderhalf uur een massage kan verzorgen aan een zwangere, maar ook als ontspanningsmassage aan niet-zwangeren.

bevalcursus drenthe

Vooropleiding: Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursusdagen. Het niveau waarop de Cursus Zwangerschapsmassage plaatsvindt is MBO-3 niveau.

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen zal je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Accreditatie: Deze opleiding is geaccrediteerd door Baby Spa Netwerk en is goed voor 10 punten.

Benodigdheden: Trek gemakkelijke kleding aan. Voor olie wordt gezorgd.

Kosten: €250,- Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor de twee cursusdagen. 

Wanneer:
Donderdag 15 juni en vrijdag 16 juni 2023.
Donderdag 29/30 september 2023.
De cursusdagen zijn van 10:00-16:00 uur.

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo
Woon je ver weg en blijf je graag overnachten? In mijn Bed&Wellness kan ik je wellicht een plekje bieden tegen gereduceerd tarief.

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk over deze Cursus Zwangerschapsmassage, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

CRKBO logo
Baby spa netwerk