Wil jij zwangeren leren verwennen met een zwangerschapsmassage? Wil je jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen tijdens de zwangerschap? Bij de Cursus Zwangerschapsmassage leer je de meestvoorkomende klachten van zwangeren, zoals bekkenpijn, vocht vasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen. 

Wil jij een carrière switch maken, een vestiging van Mums&more starten, of dit naast jouw huidige werk doen? Schrijf je dan snel in voor de Cursus Zwangerschapsmassage in Dwingeloo!

Inhoud Cursus Zwangerschapsmassage

Je leert verschillende technieken bij deze cursusdagen, bijvoorbeeld om klachten zoals bekkenpijn, vochtvasthouden en vermoeide benen te verhelpen/verminderen.
De eerste cursusdag gaan we de rug, schouders, bekken en armen behandelen. We gaan uit van een massage op een speciale zwangerschapsmassagetafel, aangezien dit voor zwangeren het meest aangename is. 
Op de tweede cursusdag gaan we de benen, voeten en zwangere buik behandelen. 
Je leert veel verschillende technieken, zodat je ruim een uur een massage kan verzorgen aan een zwangere, maar ook als ontspanningsmassage aan niet-zwangeren.

bevalcursus drenthe

Vooropleiding: Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursusdagen. Het niveau waarop de Cursus Zwangerschapsmassage plaatsvindt is MBO-3 niveau.

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen zal je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Accreditatie: Deze opleiding is geaccrediteerd door Baby Spa Netwerk en is goed voor 10 punten.

Benodigdheden: Trek gemakkelijke kleding aan. Voor olie wordt gezorgd.

Kosten: €250,- Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor de twee cursusdagen. 

Wanneer:
Donderdag 30 en vrijdag 31 maart 2023.
Donderdag 15 juni en vrijdag 16 juni 2023.
De cursusdagen zijn van 10:00-16:00 uur.

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk over deze Cursus Zwangerschapsmassage, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

CRKBO logo
Baby spa netwerk