Docent Babymassage

Babymassage dwingelooWil jij bijdragen aan een betere band tussen ouder en kind? De baby helpen ontspannen en minder last laten ervaren van krampjes? Het masseren van baby’s kan hierbij goed helpen. 

Wil je een carrière switch maken of van je passie je baan maken? Bij deze opleiding leer je over alle ins en outs van (je eigen) baby’s. Volg dan de cursus ‘Docent Babymassage’ in Dwingeloo!

Inhoud Docent Babymassage

Je krijgt een deel theorie over de ontwikkeling en bijzonderheden van baby’s en we gaan natuurlijk heel veel oefeningen in de praktijk doen. Deze oefenen we op een pop, zodat we gaandeweg leren. 

Na deze cursusdagen kan je een lessenreeks van 3 lessen babymassage van een uur samenstellen voor een groep en deze geven als Docent Babymassage. Of je geeft babymassage individueel. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Zo is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen. Bij Mums&more word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk.

Vooropleiding: Er is geen vooropleiding nodig om deel te nemen aan deze cursus. Het niveau waarop de cursus Docente Babymassage plaatsvindt is MBO-3 niveau.

Studiebelasting:
 Na de cursusdagen zal je 4-5 uur kwijt zijn aan het eigen maken van de geleerde stof en het maken van een lessenreeks. Er vindt geen examen plaats na afloop van de cursusdagen.

Benodigdheden: Grote pop, ongeveer 60 cm. Deze dien je zelf aan te schaffen.

Kosten: €250,- Vrij van btw door accreditatie van het CRKBO. Dit zijn de kosten voor de twee cursusdagen. Zoals hierboven beschreven staat, komt er nog het meenemen/aanschaffen van een pop bij.

Wanneer:
– woensdag 7 en 14 september 2022.
De cursus is een tweedaagse en is beide dagen van 10:00-16:00 uur.

Locatie cursus: Mums&more, Hs. Stevensweg 1, 7991 RN, Dwingeloo

Vragen: Is er iets nog niet duidelijk of wil je deze cursus docent baby yoga aan jouw team aanbieden, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.