Massage met partner of vriendin

Op zoek naar een masseuse die jou en je partner of vriendin tegelijk kan masseren? Dan zit je bij Mums&more Amersfoort goed! Een heerlijk ontspannen moment om samen van te genieten. Samen met je vriendin genieten van een ontspannen (zwangerschaps-)massage, of samen met je partner genieten tijdens dit ontspan momentje. 

Zwangerschapsmassage bij Mums&more Amersfoort

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen. Terwijl je ligt, worden je rug, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd. De zwangerschapsmassage helpt tegen onder andere misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Duo massage boeken

Wil jij een duo massage boeken? Neem dan contact met ons op. De massage duurt 60 minuten en jullie worden tegelijk in dezelfde ruimte gemasseerd door twee van onze masseuses. Bij één massagetafel zitten uitsparingen, speciaal voor de zwangere vrouw. Kies voor een ontspanningsmassage, lomi lomi massage of zwangerschapsmassage

Mumsandmore dwingeloo massage

Praktische informatie & locatie

De duo massage duurt 60 minuten en kost 125 euro. De massage kan je kopen in onze shop. Het inplannen kan door op bovenstaande button te klikken. Vooraf vragen wij jullie een vragenlijst in te vullen over jouw gezondheid en eventuele klachten. Deze graag ingevuld voor aanvang naar terug mailen. 

Daam Fockemalaan 22, in Amersfoort. Jullie worden door de masseuses opgehaald bij de voordeur van het Eemklooster.