Abonnementen

Geniet van de abonnement mogelijkheden binnen onze massages en sportactiviteiten. Ben jij geregeld op de massage bank te vinden of actief in de sportlessen? Of heb je dit voornemen? Dan is een abonnement wellicht iets voor jou!

Door mooie kortingen binnen een abonnement zorg jij niet alleen voor lichamelijke/geestelijke verzorging, maar ook voor je portemonnee. Neem een kijkje in de verschillende abonnementsvormen.

Heb je vragen of weet je niet direct welke vorm het beste bij je past?
Heb je een laag inkomen en is het sporten te prijzig voor je? Mogelijk kom je in aanmerking voor een Volwassensportfonds vanuit de gemeente. 

Neem gerust contact op

Mumsandmore dwingeloo massage

Massage abonnement 1 x per 2 maanden:

Een massage abonnement 1x per 2 maanden is geldig op zwangerschapsmassage, deep tissue/sport massage, hotstone massage, thaise massage, lomi lomi massage, cupping massage, ontspanningsmassage, hamam massage.

Maandelijks betaal je €30,- en dit abonnement start bij een minimale afname van 4 maanden.

Massage abonnement 1 x per maand:

Een massage abonnement 1x per maand is geldig op zwangerschapsmassage, deep tissue/sport massage, hotstone massage, thaise massage, lomi lomi massage, cupping massage, ontspanningsmassage, hamam massage.

Maandelijks betaal je €58,- en dit abonnement start bij een minimale afname van 4 maanden.

Sport en massage abonnement:
Een sport en massage abonnement voor onbeperkt sporten en 1x per 2 maanden een massage is geldig op zwangerschapsmassage, deep tissue/sport massage, hotstone massage, thaise massage, lomi lomi massage, cupping massage, ontspanningsmassage, hamam massage. Daarnaast is het geldig op de sporten: yoga, bootcamp, pilates, kraambed oefeningen (online) en mama/baby lessen.

Maandelijks betaal je €55,- en dit abonnement start bij een minimale afname van 4 maanden.

Sport abonnement:

Een sport abonnement voor onbeperkt sporten is geldig op yoga, bootcamp, kraambed oefeningen (online) pilates en mama/baby lessen.

Maandelijks betaal je €27,50,- en dit abonnement start bij een minimale afname van 4 maanden.

Gezichtbehandeling
cupping massage mums and more
Mums & More_Amersfoort yoga binnen
Pilates Dwingeloo
Wil je graag advies over welke massage of sport activiteit het beste bij je past?

Laat het mij direct weten!