Magnesium Behandeling in Dwingeloo

Magnesium is het mineraal wat ervoor zorgt dat je voldoende energie, maar ook ontspanning ervaart. Ons lichaam maakt magnesium niet zelf aan en dat betekent dat we voor aanvulling van dit element afhankelijk zijn van onze voeding. Voedingsmiddelen  die magnesium bevatten, zijn bananen, avocado’s en bieten. Helaas is onze dagelijkse inname van deze voeding niet voldoende om genoeg magnesium binnen te krijgen. Dit kan zich uiten door verschillende klachten als slechte nachtrust, onrustige spieren, krampen, diabetes type 2, huidproblemen, hoofdpijn en nog veel meer.

De voordelen van Magnesium

Magnesium kun je op verschillende manieren tot je nemen. Onder andere via de juiste voeding, supplementen of via de huid.
Via de huid is de beste opname en komt het direct via de haarzakjes en zweetklieren opgenomen. Hierdoor kun je het acute probleem lokaal behandelen.

Magnesium heeft veel voordelen:

 • Ontspant spieren en bloedvaten
 • Versoepelt gewrichten
 • Geeft energie en uithoudingsvermogen
 • Ondersteunt andere mineralen en vitamines
 • Verzacht de huid
 • Verbetert nachtrust
 • Brengt rust in het zenuwstelsel
 • Stuurt gehele stofwisseling aan
 • Stimuleert vetverbranding
 • Verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking
 • Versterkt botten en tanden
 • Voorkomt bloedstolsels
Mumsandmore dwingeloo massage

Magnesium Behandeling

Door te kiezen voor een Magnesium Behandeling bij Mums&more pakken we niet alleen je problemen aan maar zorgen we ook voor een geheel ontspannen momentje voor jezelf.

Je start eerst met een heerlijk voetenbad met magnesium kristallen vervolgens krijg je een heerlijke rugmassage met magnesium Permsal Gel met Rozemarijn en de behandeling wordt afgesloten met het geven van een fijne gezichtsmassage met speciale Permsal gel met Aloë Vera.

Permsal

Permsal is het merk wat ik toepas tijdens de behandeling. Het mineraal wordt gewonnen uit de voormalige Zechstein zee. Een zee die 250 miljoen jaar geleden is ingedroogd en een unieke zoutlaag heeft achtergelaten. Er bestaan slechts 10 bronnen ter wereld waar de bron hoofdzakelijk bestaat uit magnesium chloride, waarvan de meest zuivere bron bij Veendam, Nederland ligt. Daar wordt de Permsal magnesium gewonnen.

Het zout wordt gewonnen volgens het principe van ‘solution mining’. Via een pijp wordt er water 1600 meter de grond ingespoten waardoor het ondergrondse zout in dit water zal oplossen. Dit zoute water wordt vervolgens via een tweede pijp direct naar de Nedmag fabriek in Veendam gepompt. Hier wordt het zout bewerkt voor verschillende doeleinden. Permsal magnesium wordt gewonnen uit alleen de meest zuivere vorm van deze zoutlaag. Deze vloeistof (magnesium olie) is zo zuiver dat de enige bewerking die het nodig heeft, het verwijderen van het ijzer is, om een roestkleur te voorkomen.

Diverse massages bij Mums&more Dwingeloo

De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
– Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
– Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
– Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De Magnesium Behandeling duurt 60 minuten en kosten 65 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10 minuten langer aanwezig zijn. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen.

Koop hier jouw gewenste massage

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van de massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage abonnement voor 1x per maand: €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per maand

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement 1x per 2 maanden

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden in combinatie met sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Massage Abonnement + Sporten

Locatie
De massages in Dwingeloo vinden bij mij in de praktijk plaats aan de Hs Stevensweg 1. Je mag de auto parkeren bij het reclamebord van Mums&more, het kleine poortje door en dan de linker groene deur. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl