Start je eigen Mums&more franchise

Wil jij zwangere vrouwen begeleiden tijdens hun zwangerschap? Heb jij affiniteit om te werken met toekomstige ouders, baby’s en jonge kinderen? Wil jij graag voor jezelf beginnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Mums&more biedt de oplossing waar jij naar zoekt. Word onderdeel van de Mums&more familie en start je eigen vestiging.

Begeleiding bij het starten van jouw eigen onderneming

Door onderdeel te worden van Mums&more franchise kan jij doen waar jij van houdt, zonder alle lasten van het ondernemen volledig zelf te dragen. Zo maak je gebruik van onze website, social media en hebben wij regelmatig overleg. Ondanks dat jij je eigen vestiging runt, heb je een team in heel Nederland die jou helpt bij het (startend) ondernemen. Op die manier kan jij doen waar jouw hart echt ligt: het begeleiden van (toekomstige) ouders en jonge kinderen.

Pilates Dwingeloo
Starten met je eigen franchise

Na dat we kennis hebben gemaakt, start je met een marktonderzoek. Op die manier ben je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving op het gebied van zwangerschap, bevallen en bewegen met baby’s, dreumesen en peuters. Op basis van dit onderzoek kijken we samen naar de mogelijkheden en de kansen voor jouw franchise. Heb jij een geschikte werkplek aan huis of heb jij een ruimte die jij kan gebruiken? Dan is de kans groot dat jij binnen 8 weken al je eigen Mums&more vestiging geopend hebt.

Kosten en praktische informatie

Om je franchise te starten betaal je een starttarief en een maandelijkse bijdrage. Start jij jouw onderneming in 2022? Dan betaal jij de eerste 6 maanden geen bijdrage, zodat jij je kan focussen op het opzetten van een succesvolle onderneming.
Ben jij enthousiast en wil jij weten wat de kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een voorstel van de Franchise overeenkomst aan. Dit kan door te mailen naar info@mumsandmore.nl.  

Vrijheid en professionele begeleiding

Inmiddels zijn er al meerdere Mums&more vestigingen in Nederland. Heb jij kennis in huis die jij wil inzetten, maar biedt Mums&more dit nog niet aan? Vind jij dat dit een goede aanvulling is voor jouw eigen vestiging? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn veel mogelijkheden!