Gezichtsbehandeling

Naast een heerlijke massage voor je lichaam kan jij nu ook een gezichtbehandeling boeken bij Mums&more Dwingeloo.
Het gezicht wordt gereinigd en vervolgens worden gezicht, nek en schouders gemasseerd. Daarna krijg je een heerlijk gezichtsmasker naar keuze en als afsluiting nog een heerlijke eindmassage.

Bindweefselmassage en cupping kunnen worden ingezet om de doorbloeding te verbeteren, wat helpt om de veroudering van de huid tegen te gaan en littekens zichtbaar te verkleinen.
 

Anti-aging en ontspanning

Een gezichtsmassage, zorgt voor een betere doorbloeding en maakt huid stralender en strakker. Een gezichtsmassage helpt rimpelvorming te verminderen doordat het de celdeling stimuleert en nieuw bindweefsel aanmaakt.  Maar ook om littekens van bijvoorbeeld acné te verminderen, kan een gezichtsmassage helpen.

Daarbij zitten er 57 spieren in ons gezicht, waarvan 28 spieren zorgen voor onze gezichtsuitdrukking. Ook deze spieren kunnen spanning vast houden, wat kan zorgen voor onderhuidse verklevingen, met als gevolg klachten als hoofdpijn of stijfheid bij de kaken. De ontspannen massage van het gezicht helpt om de spieren weer soepeler te maken.

Anti aging gezichtsbehandeling

Boek je gezichtsbehandeling samen met een massage

Een gezichtbehandeling duurt 30 of 60 minuten. De gehekle behandeling van 60 minuten kan je boeken in het rooster waar ‘massage’ staat ingepland. Of je kan een gezichtsbehandeling van 30 minuten bij een lichaamsmassage boeken. Zo word je letterlijk van top tot teen verwend!

Een behandeling kan je eenvoudig en snel online inplannen. Na het aanschaffen van de behandeling op Eversport, plan je in het rooster en kan je jouw gekochte massage of behandeling verzilveren.

Praktische informatie

De locatie van de behandeling is: H.S. Stevensweg 1 te Dwingeloo. Ook zijn massages en behandeling aan huis te boeken. In dat geval wordt 10 euro extra in rekening gebracht. Dit is voor de reiskosten, brandstof en logistiek. Je kan deze extra kosten in je winkelmandje erbij doen in de shop van Eversports.

Wil jij de gezichtsbehandeling liever als anti-aging kuur afnemen? Een kuur bestaat 1x per week een bindweefselmassage gedurende 3 weken, daarna een rustpauze van 3 weken. Hierna weer 3 weken, 1 behandeling per week. Indien je een kuurwilt boeken, krijg je een gepaste korting.

Meer informatie over deze behandeling of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op: info@mumsandmore.nl.