Hamam Dwingeloo

Hamam massage in Dwingeloo

Bij een heerlijke Hamam massage krijg je niet alleen een massage. De behandeling bestaat uit vier onderdelen. Eerst krijg je een heerlijke scrub om de dode huidcellen te verwijderen, dan een massage met zachte zeepzak met olijfzeep, vervolgens een verkwikkende kleipakking. Tot slot krijg je een  30 minuten durende,  ontspannen oliemassage. Je wordt een uur lang ondergedompeld in heerlijke geuren en aanrakingen. Wie wil dat nou niet? Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Dwingeloo.

Je wordt van top tot teen verwend!

Jouw hele lijf komt aan bod bij deze behandeling. Het is ook mogelijk om zwanger deze hamam behandeling te krijgen. Hiervoor is er een speciale tafel met uitsparingen voor de buik en borsten. En kan je dus heerlijk ontspannen genieten, net als ieder ander!

Hamam massage Dwingeloo

Duo Hamam massage

Wist je dat de Hamam massage ook als duo massage te boeken is? Samen met een vriendin, zus of partner, waarvan eventueel 1 zwanger is. Je geniet dan dubbel zo lang! Ruim 120 minuten kan je heerlijk ontspannen liggen en genieten van alle onderdelen van de behandeling.

Kosten Hamam behandeling

Een hamam behandeling duurt 60 minuten. De kosten hiervoor zijn 65 euro per persoon. Wil je samen komen? Mail mij gerust om een deze in te plannen.

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van onze massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage abonnement voor 1x per maand: €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per maand

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement 1x per 2 maanden

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden in combinatie met sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Massage Abonnement + Sporten

Andere massages in Dwingeloo

Wil je nog andere massages bekijken die in Dwingeloo worden gegeven? Klik dan hier