Lessen aanbod in Amersfoort

Zoek je vooral ontspanning, wil je bewust met je zwangerschap bezig zijn én je voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga de les die je zoekt. Hou je er meer van om uitgedaagd te worden en je even in het zweet te werken? Dan lijkt de workout of pilates perfect! Of ben je bevallen en wil je graag weer starten met sporten?  Wij begeleiden je graag. Ook met jouw baby erbij! Bekijk ons aanbod van lessen hieronder. 

Alle lessen zijn ook privé te boeken. 1 op 1 bij ons of bij jou thuis. Mail gerust als je daarvoor interesse hebt.

Zwangerschapsyoga in Amerfoort

Mums & More zwangerschapsyoga docent

In deze lessen leer je verschillende ademhalings-, ontspannings- en rekoefeningen die fijn zijn tijdens de zwangerschap en bij de bevalling. Zwangerschapsyoga is een rustige les waarvan je veel baad kan hebben als je bijvoorbeeld rugpijn of bekkenpijn hebt.

We gaan jou samen voorbereiden op de bevalling door verschillende houdingen aan te nemen om tijdens de weeën te gebruiken. 

Zwangerschapspilates in Amerfoort

Actief en bewust bezig zijn met je lichaam, dat is waar pilates om draait. Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken.

Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.  Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je opnieuw je lijf kennen en sterk maken. Een fijne les waar spanning en ontspanning elkaar afwisselen. 

Zwangerschapsworkout

Bij deze actieve les ga je zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken in de zwangerschap en blijf je fit.
Ook na de bevalling kan je in deze les weer rustig gaan opbouwen. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je (opnieuw) je lijf kennen en sterk maken. 

Lekkere actieve les in de buitenlucht.

Mums bootcamp

Na de zwangerschap weer werken aan je herstel? Speciaal voor mama’s heeft Mums&more Mums Bootcamp. Alles is erop gericht om je conditie in kleine stapjes weer op te bouwen. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om na je bevalling weer lekker actief te sporten? Echt een aanrader dus!

De Mums Bootcamp wordt buiten gegeven bij het Eemklooster in Amersfoort.

dreumes peuter yoga met ouder

Dreumes of peuter yoga met ouder

Samen met jouw dreumes of peuter een uurtje yoga komen doen! Aan de hand van een verhaal of thema gaan we er een gezellig uurtje van maken, want plezier staat voorop! Soms een yoga houding samen met papa of mama, soms een houding alleen voor de kinderen.

Mama & baby poweryoga

Heerlijke les om de band met je kindje te vergroten! En om na de bevalling je spieren weer aan het werk zetten! Voor jouw kindje leer je afwisselende oefeningen vanuit de baby yoga, baby reflexologie en babymassage die je thuis kan herhalen.