Lessen voor mama's en zwangeren in Dwingeloo

Zoek je vooral ontspanning, wil je bewust met je zwangerschap bezig zijn én je voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga de les die je zoekt. Hou je er meer van om uitgedaagd te worden en je even in het zweet te werken? Dan lijkt de bootcamp -of pilatesles perfect! Of ben je bevallen en wil je graag weer starten met sporten?  Wij begeleiden je graag. Ook met jouw baby erbij! Bekijk ons aanbod van lessen hieronder. 

Alle lessen zijn ook privé te boeken. 1 op 1 bij ons of bij jou thuis. Mail gerust als je daarvoor interesse hebt.

Zwangerschapsyoga

In deze lessen leer je verschillende ademhalings-, ontspannings- en rekoefeningen die fijn zijn tijdens de zwangerschap en bij de bevalling. Zwangerschapsyoga is een rustige les waarvan je veel baad kan hebben als je bijvoorbeeld rugpijn of bekkenpijn hebt.

Pilates (zwanger/mama)

Actief en bewust bezig zijn met je lichaam, dat is waar pilates om draait. Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken.

Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.  Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je opnieuw je lijf kennen en sterk maken. Een fijne les waar spanning en ontspanning elkaar afwisselen. 

Bootcamp (zwanger/mama)

Bij deze actieve les ga je zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken in de zwangerschap en blijf je fit.
Ook na de bevalling kan je in deze les weer rustig gaan opbouwen. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je (opnieuw) je lijf kennen en sterk maken. 

Lekkere actieve les in de buitenlucht. En heb je al een kindje, die mag mee!