Lessen

Zoek je vooral ontspanning, wil je bewust met je zwangerschap bezig zijn én je voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga de les die je zoekt. Hou je er meer van om uitgedaagd te worden en je even in het zweet te werken? Dan lijkt de bootcamp of pilates perfect! Of ben je bevallen en wil je graag weer starten met sporten?  Wij begeleiden je graag, tijdens één van onze lessen in Dwingeloo. Er zijn ook lessen om samen met je baby te volgen.

Lessenaanbod locatie Dwingeloo

Wil jij tijdens en na je zwangerschap lekker in beweging blijven? Wil jij herstellen na de bevalling of wil je gewoon lekker in beweging blijven met andere mama’s? Kies dan voor yoga, pilates en bootcamp bij Mums&more Dwingeloo.

Bij de bootcamp en de mama/baby lessen mag je jouw kindje mee nemen!

Easy flow yoga

Mumsandmore zwangerschapsyoga drenthe

In deze lessen gaan we lekker rekken en strekken en yoga houdingen uitvoeren. Met verschillende ademhalings- en ontspanningsoefeningen kom je als zwangere of moeder helemaal tot rust.
Easy flow yoga is een rustige les. Ervaring is niet nodig.
De les is op maandag van 19:00 tot 20:00. Bij mooi weer buiten.

Pilates

Pilates Dwingeloo

Actief en bewust bezig zijn met je lichaam, dat is waar pilates om draait. Tijdens de zwangerschap en na een bevalling werkt je lijf net een beetje anders.

Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.  Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je opnieuw je lijf kennen en sterk maken.
De les is op maandag van 20:00-21:00. Bij mooi weer buiten.

Mama/baby lessen

Naast een fijne workout voor mama, is er natuurlijk ook aandacht voor de ontwikkeling van jouw kindje. Baby yoga kent vele voordelen en kan al vanaf 6 weken.

Wil jij meer weten over baby yoga? Neem dan gerust contact met mij op.

Bootcamp (zwanger/mama)

Bootcamp zwanger mama

Bij deze actieve les ga je zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken in de zwangerschap en blijf je fit.
Ook na de bevalling kan je in deze les weer rustig gaan opbouwen. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je (opnieuw) je lijf kennen en sterk maken. 

Lekkere actieve les in de buitenlucht. En heb je al een kindje, die mag mee!

Praktisch

Een flesje water voor jezelf is altijd goed om mee te nemen. 
Komt je kindje ook mee, neem even een omslagdoek mee.
Alle andere materialen zijn aanwezig op de locatie.

Locatie lessen Mums&more Dwingeloo

Alle lessen worden gegeven bij Mums&more: H.S. Stevensweg 1 in Dwingeloo.
Voor de yoga en pilates mag je bij het reclamebord van Mums&more het kleine hekje door en dan de zwarte deur van het bijgebouw in.
Voor de bootcamp mag je iets verder door rijden en het grote hek door.
Auto kan je parkeren in het gras.