Ons aanbod aan lessen

Zoek je vooral ontspanning, wil je bewust met je zwangerschap bezig zijn én je voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga de les die je zoekt. Hou je er meer van om uitgedaagd te worden en je even in het zweet te werken? Dan lijkt de workout of pilates perfect! Of ben je bevallen en wil je graag weer starten met sporten?  Wij begeleiden je graag. Ook met jouw baby erbij! Bekijk ons aanbod van lessen hieronder. 

Alle lessen zijn ook privé te boeken. 1 op 1 bij ons of bij jou thuis. Mail gerust als je daarvoor interesse hebt.

Mums & More zwangerschapsyoga docentIn deze lessen leer je verschillende ademhalings-, ontspannings- en rekoefeningen die fijn zijn tijdens de zwangerschap en bij de bevalling. Zwangerschapsyoga is een rustige les waarvan je veel baad kan hebben als je bijvoorbeeld rugpijn of bekkenpijn hebt.

We gaan jou samen voorbereiden op de bevalling door verschillende houdingen aan te nemen om tijdens de weeën te gebruiken. 

Mums & More

Actief en bewust bezig zijn met je lichaam, dat is waar pilates om draait. Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken.

Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.  Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je opnieuw je lijf kennen en sterk maken. Een fijne les waar spanning en ontspanning elkaar afwisselen. 

Mums-More_Amersfoort_workout-lekker-buiten-sporten-1-2

Bij deze actieve les ga je zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken in de zwangerschap en blijf je fit.
Ook na de bevalling kan je in deze les weer rustig gaan opbouwen.
Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je (opnieuw) je lijf kennen en sterk maken. 

Lekkere actieve les in de buitenlucht.

Heerlijke les om de band met je kindje te vergroten! En om na de bevalling je spieren weer aan het werk zetten! Voor jouw kindje leer je afwisselende oefeningen vanuit de baby yoga, baby reflexologie en babymassage die je thuis kan herhalen.

Jij krijgt door de yoga meer ontspanning in jouw spieren, we rekken de spiergroepen die voor  jou fijn zijn en leert spieren weer actiever in te zetten. Waar mogelijk variëren we, zodat jij uitgedaagd blijft.

Mums & More_Amersfoort Easy Flow YogaEen heerlijke yogales voor zwangeren en bevallen mama’s, waarin we veel spelen met de ademhaling. Bijvoorbeeld door met de inademing een houding te starten en met de uitademing de houding te veranderen. Dynamische les waarin je werkt aan lenigheid, balans én conditie.

 

Een uur vol qualitytime voor papa en kind!

Voor jouw kindje leer je afwisselende oefeningen vanuit de baby yoga, baby reflexologie en babymassage die je thuis kan herhalen. Of eventueel thuis met een ouder kindje kan oefenen.

Kinderen vanaf 6 weken tot een jaar kunnen meedoen aan deze les.

Wil jij jouw dreumes, peuter of kleuter leren wat hij/zij allemaal met de baby kan doen? Vaak zijn we veel geneigd tot ‘nee’ zeggen, of ‘voorzichtig’, ‘pas op’ als de oudste bij de baby in de buurt komt. Maar als we de broer/zus juist leren wat wél mag, wordt het een stuk leuker om bij de baby in de buurt te komen!

Mums & More kind en moeder

Samen met jouw dreumes of peuter een uurtje yoga komen doen! Aan de hand van een verhaal of thema gaan we er een gezellig uurtje van maken, want plezier staat voorop! Soms een yoga houding samen met papa of mama, soms een houding alleen voor de kinderen.

Spelenderwijs bewust worden van de verschillende ademhalingen. Samen doen jullie kleine massage oefeningen bij elkaar bijvoorbeeld door een versje op elkaars rug uit te beelden. Daarnaast komt er ook altijd muziek en/of liedjes in de les voor.

Bij deze actieve les ga je samen met je kind sporten! Hoe leuk is dat?!

Vaders of moeders kunnen meedoen met hun kind (1-4 jaar). Handig is wel als het kindje kan lopen.

Samen gaan jullie oefeningetjes doen. Soms competitief, soms de krachten van de ouder testen 😉 We maken gebruik van fitnessballen, elastieken en jezelf.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.