Zoek je vooral ontspanning, wil je bewust met je zwangerschap bezig zijn én je voorbereiden op de bevalling? Dan is zwangerschapsyoga de les die je zoekt. Hou je er meer van om uitgedaagd te worden en je even in het zweet te werken? Dan lijkt de workout of pilates perfect! Of ben je bevallen en wil je graag weer starten met sporten?  Wij begeleiden je graag, tijdens één van onze lessen. Er zijn ook lessen om samen met je baby te volgen.

Alle lessen zijn ook privé te boeken. 1 op 1 bij ons of bij jou thuis. Mail gerust als je daarvoor interesse hebt.

Lessen locatie Amersfoort

Mums&more Amersfoort biedt diverse lessen voor zwangeren en voor mama’s (na de bevalling). Wil je tijdens je zwangerschap fit blijven? Kies dan voor zwangerschapsyoga, zwangerschapspilates of een workout. Wil jij na de bevalling je baby meenemen naar een workout? Dan kan dat in de meeste gevallen ook. Denk bijvoorbeeld aan mama & baby poweryoga of de workout op woensdagochtend. Bekijk het volledige aanbod hier.

Mums Bootcamp voor mama
Voordelen zwangerschapsyoga

Lessen locatie Dwingeloo

Wil jij tijdens en na je zwangerschap lekker in beweging blijven? Wil jij herstellen na de bevalling of wil je gewoon lekker in beweging blijven met andere mama’s? Kies dan voor yoga, pilates en bootcamp bij Mums&more Dwingeloo.

We bieden diverse workouts aan, waaronder een bootcamp waar je jouw kindje mee naartoe mag nemen.