Lomi lomi massage
Misschien ben je er al mee bekend, of heb je er nog nooit van gehoord? De lomi lomi massage vindt zijn oorsprong in Hawaï. De massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes uit de natuur. De masseuse gebruikt hiervoor de vingers, handen en onderarmen en maakt speelse, zwierende bewegingen over het gehele lijf. Een lomi lomi massage moet eigenlijk iedereen wel eens geprobeerd hebben! Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Amersfoort. Deze massage is ook geschikt voor zwangeren. Mums&more heeft een speciale massagetafel voor zwangeren. Zo kan je comfortabel liggen tijdens deze ontspannen massage.

Volledige ontspanning
Ben jij iemand die niet gemakkelijk ontspant en de handelingen steeds volgt tijdens de massage? Dan is een lomi lomi massage iets voor jou! De massagetechnieken bij een lomi lomi massage zijn niet te volgen. Dit komt doordat het zwierende bewegingen zijn, zonder vast patroon en ook nog eens over het hele lijf!

Kosten & locatie Lomi lomi massage
Een lomi lomi massage duurt ruim 60 minuten. De kosten hiervoor zijn 62,50 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10-15 minuten meer aanwezig zijn. De massage wordt gegeven in Het Eemsklooster in Amersfoort. Heb je liever een andere datum dan in het rooster beschikbaar is, mail gerust naar amersfoort@mumsandmore.nl.

Massage aan huis
Het is ook mogelijk om de  massage aan huis te boeken. Hier zijn €10,- extra kosten aan verbonden voor de reistijd, kilometers en logistiek. Je kan deze extra kosten in je winkelmandje erbij doen in de shop van Eversports.

Andere massages
Nieuwsgierig naar andere massages die in Amersfoort worden gegeven?

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)

Bekijk hier de massages die wij aanbieden in Dwingeloo. Perfect te combineren met een wellnessdag of weekend in het mooie Drenthe.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.