Mama&baby lessen in Dwingeloo

Werken aan een spoedig herstel na de bevalling? Bij Mums&more in Dwingeloo kan dit samen met je kindje.
De Mama&baby lessen zijn een combinatie van yoga en pilates oefeningen voor mama en baby yoga-oefeningen voor het kindje. De lessen zijn voor alle mama’s, je hoeft geen ervaring te hebben om de lessen mee te kunnen doen. Er is veel persoonlijke aandacht doordat er maximaal 7 mama’s meedoen.

mama baby lessen

Yoga en pilates voor mama

In deze combinatieles wordt yoga ingezet om bijvoorbeeld rugpijn en bekkenpijn te verminderen. In de les leer je beter om te gaan met ontspannen en in het algemeen de bekkenbodem. Uiteraard werk je aan het flexibeler maken van je lichaam. Daar tegenover staat Pilates om bewuster te worden van je lichaam en te werken aan je volledige “powerhouse” (rug-, buik- en bekkenspieren). Door deze twee onderdelen met elkaar af te wisselen leer je jouw lijf beter kennen en hoe je van inspanning naar ontspanning gaat. Daarbij is Pilates bewezen effectief bij het verminderen van je diastase! Dit doe je allemaal samen met je baby op een speelse manier.

Baby yoga

Naast een fijne workout voor mama, is er natuurlijk ook aandacht voor de ontwikkeling van jouw kindje. Baby yoga kent vele voordelen en kan al vanaf 6 weken. Na een maand of 9 wil jouw kindje meer de wereld ontdekken en is de mama/baby les minder geschikt.
Hier zijn de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

Wil jij meer weten over baby yoga? Neem dan gerust contact met mij op.

Locatie mama&baby lessen

De lessen worden in kleine groepen aangeboden (maximaal 7 mama’s), zodat er voldoende aandacht is voor mama en baby.
De les wordt gegeven in mi Bed&Breakfast aan de H.S. Stevensweg 1 in Dwingeloo. Dit is een huiselijke ruimte, zodat we het zo comfortabel mogelijk voor jou en je kindje kunnen maken. Bij mooi weer kunnen we eventueel buiten de les doen.

Doen jij en je baby mee?

Lijkt het jou ook leuk om samen met andere mama’s en kindjes mee te doen met deze les? Meld je dan eenvoudig online aan voor de les. Je kan een losse les kopen voor €11,- of de les boeken als onderdeel van jouw abonnement.
De les kan je volgen op:

  • Vrijdag 24 mei 2024, 10:00-11:00
  • Vrijdag 14 juni 2024, 10:00-11:00

Houd er rekening mee dat er maar 7 plekjes beschikbaar zijn. Meld je daarom tijdig aan om teleurstelling te voorkomen (want, vol=vol).
Heb jij een laag inkomen, mogelijk kom je in aanmerking voor het Jeugdsportfonds, informeer bij jouw gemeente.

Online yoga volgen?
Het is ook mogelijk om thuis een mama/baby les te volgen. Ga hiervoor naar de videotheek van Eversports. Je kan een losse video kopen of via je abonnement een online les afnemen. 

Wil je liever een andere les volgen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefles aan voor pilates, yoga of de bootcamp.
Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Blogs over moeders en baby's:

IMG_5356

Samen sporten met je baby

Veel vrouwen hebben moeite met het oppakken van sporten na de bevalling. Je wilt natuurlijk ieder moment kunnen genieten van je baby en de dagen zijn snel gevuld. Daarom combineren…
IMG_1575

Dit zijn de voordelen van baby yoga

Met de opkomst van baby spa’s, zien we ook een opkomst van baby yoga. Het klinkt als een geniet momentje met je baby en dat is het zeker! Naast een…
Mums & More_Dwingeloo_by Ralf Silvius-100

Sporten tijdens de zwangerschap

Voldoende beweging is ook tijdens de zwangerschap erg belangrijk. Waarom je tijdens de zwangerschap juist moet blijven bewegen, leggen wij jou uit in deze blog.