Mama & baby poweryoga. Zoek jij een mama & baby poweryoga in Amersfoort? Dan zit je hier goed! Een heerlijke les om de band met je kindje te vergroten. En om na de bevalling je spieren weer aan het werk zetten!

Voor jouw kindje leer je afwisselende oefeningen vanuit de babyyoga, baby reflexologie en babymassage die je thuis kan herhalen. Of eventueel thuis met een ouder kindje kan oefenen. Deze les wordt op maandagochtend aangeboden, een goed begin van de week!

Mama & baby poweryoga Amersfoort

Voor het eerst weer sporten na je zwangerschap is soms spannend. Bij Mums&More word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Jij krijgt door de yoga meer ontspanning in jouw spieren, we rekken de spiergroepen die voor jou fijn zijn en je leert spieren weer actiever in te zetten. Waar mogelijk variëren we, zodat jij uitgedaagd blijft.
Daarnaast werken we samen aan het herstel van jouw buik-en bekkenbodemspieren. We doen een diastasecheck om te kijken of je buikspieren nog wijken. De oefeningen zijn goed uit te voeren als je diastase hebt en je krijgt concrete tips&tricks om hier verder in je dagelijks leven mee om te gaan.

Niveau:
Ervaring met yoga is niet nodig. We bieden zo veel mogelijk maatwerk voor jouw herstel.

Praktische informatie:
Mama & baby poweryoga wordt gegeven op:
– Maandag 9:30-10:30.
– Vrijdag 9:30-10:30 (vanaf 14 januari 2022)

Wanneer starten?
Vanaf 6 weken (keizersnede 8 weken) na de bevalling tot lopen van je baby kan je aan deze les meedoen.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Ben je nieuw, dan word je door de docent bij de voordeur opgehaald. Ben je bekend, dan mag je doorlopen naar onze fijne ruimte.

Abonnement
Een abonnement heb je al voor €35,- per maand voor 5 lessen. Of kies voor €50,- per maand en volg 10 lessen. Bij afname van een abonnement heb je ook de mogelijkheid om andere aangeboden lessen te volgen. Minimale afname voor een abonnement is 3 maanden. Het opzegtermijn is 2 maanden.


Thuis mama & baby poweryoga volgen?
Het is ook mogelijk om een video te kijken van deze les, wanneer het jou uitkomt. Ga hiervoor naar de videotheek in Eversports. Je kan een losse video kopen of via je abonnement.

Wil je een keer gratis meedoen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefweek aan en volg een gratis les Mama & baby poweryoga.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl