Mama PowerYoga

Na de zwangerschap kan tijd en aandacht geven aan jezelf een flinke uitdaging zijn. De dagen zijn snel gevuld met allerlei verplichtingen, maar ontspannen vinden we maar moeilijk. 
Bij mama poweryoga sta jij even helemaal centraal. Je lijf krijgt de aandacht die het nodig heeft en ook je hoofd kun je even helemaal leeg maken door ontspanningsoefeningen, maar ook zeker door uitdagingen voor je lijf.
Er is aandacht voor buik- en bekkenbodemspieren. Door middel van ademhaling en de juiste manier aanspannen in verschillende houdingen, is het echt voor jou als moeder te doen. Deze spieren kunnen ook langere tijd na de bevalling nog aandacht behoeven. 

De les wordt gegeven door Karlijn op de maandagavond om de week om 19:00 uur. 

Mama Pilates

Actief en bewust bezig zijn met je lijf na de bevalling.
Bij mama Pilates ga je rustig aan opbouwen na de geboorte van je kindje. Met extra aandacht voor buik- en bekkenbodemspieren leer je opnieuw je lijf kennen en sterk te maken.  De les varieert tussen oefeningen op de mat of het volgen van een parcours. 
Ook wordt er gebruik gemaakt van gewichtjes en aerobic banden. 
Een fijne les waar spanning en ontspanning elkaar afwisselen.  

De les wordt gegeven door Eelke op dinsdagavond om 20.15 uur. De les is gecombineerd met zwangerschapspilates. Voor beide doelgroepen is de juiste uitdaging.

Mama PowerYoga & Pilates
In this class you can stretch and relax at the same time. With special attention towards the pelvic floor and abdominal muscles. 
In pilates you will follow a sequence of excersises and make use of dumbells. 

Zwangerabonnement
Bij een maandabonnement betaal je €45,00 per maand en kan je onbeperkt deelnemen aan zwangerschapspilates, zwangerschapsyoga en zwanger work out. Je abonnement wordt automatisch stopgezet als jouw kindje geboren wordt. Na 6 weken start hij weer, zodat je kan meedoen met de  Mama&Baby yoga, mama yoga of mama pilates voor een goed herstel.  Kijk bij Tarieven voor meer informatie.

Zwanger/mama abonnement 5x in de maand
Met dit abonnement kun je voor €35,- in de maand 5 keer bij Mums&More sporten. Dit abonnement is ook geldig voor zwangerschapspilates, zwangerschapsyoga. Je abonnement wordt automatisch op pauze gezet als je kindje geboren wordt. Na 6 weken start hij weer zodat je mee kan doen met de mama lessen, zoals mama-baby poweryoga, mama pilates, mama workout en de mama poweryoga. 
Kijk bij Tarieven voor meer informatie. 

5-rittenkaart
De 5-rittenkaart is €62.50 en is 3 maanden geldig. Kijk bij Tarieven voor meer informatie.

Gratis proefles

Proefles inschrijven  
Plan nu direct je proefles!

Aanmelden
Heb je nog geen account bij Mums&More, gebruik dan de knop aanmelden. 

Inloggen  
Log in en plan direct wanneer je wilt komen

Aanvullend kind abonnement

Maand abonnement

3,75/per les
  • Betaalmethode 1x Ideal daarna automatische incasso
  • Opzegbaarheid 1 maand opzegtermijn
  • Geldigheid 1 maand met automatische verlenging
  • Extra info kleine vakanties aangepast open, zomervakantie 3 weken gesloten
  • Alleen geldig met basis abonnement