Mamacafé Amersfoort bij Mums&more
Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur ben je welkom! Alleen in de schoolvakanties zijn we dicht. Daarbuiten kan je laagdrempelig terecht met je kindje voor een activiteit, een kopje koffie met gebak of een gezellig praatje. Er is voldoende speelgoed, ligplekjes, een commode en zelfs luiers 😉
Er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden, variërend van knutselen, voorlezen tot dansen of 1 van onze gastsprekers.

Alle actuele activiteiten kun je vinden op facebook of op www.mamacafeamersfoort.nl 
Vragen of aanbiedingen kun je richten aan mamacafeamersfoort@mumsandmore.nl
In schoolvakanties is er geen mamacafé.

Bekkenfysio Groen
Monic Groen werkt als bekkenfysiotherapeut veel met zwangeren en pas bevallen moeders. Met speciale meetapparatuur kan zij kijken waar je klachten vandaag komen en wat jij nodig hebt om aan te sterken. Monic en Mums&More werken graag samen om klachten te voorkomen of tijdig te ondervangen.Elke 5 a 6 weken heeft Monic een inloopspreekuur in ons Mamacafé. Je kan dan gratis, op een laagdrempelige manier, vragen stellen.

 

Kinderkapper
Verschillende keren per maand komt er een (kinder)kapper bij ons om de kinderen weer een mooie coupe aan te meten.
Voor maar €11,- kan je kind er weer prachtig bijlopen. In de gezellige setting van het mamacafé zal de kappersstoel minder spannend zijn dan bij een andere kapsalon. Als ouder kan je ook geknipt worden, terwijl je kindje speelt, voor €15,-.
Op donderdag 17 oktober,  woensdag 30 oktober, maandag 4 november en donderdag 21 november zijn de volgende kappersbezoeken gepland. Kijk op facebook voor de actuele data.

Lactatiekundige
Meerdere keren per maand kun je je vragen stellen aan een lactatiekundige. Meestal op donderdag of woensdag. Zij kan je helpen bij alle vragen over borstvoeding, stuwing, afbouwen, kolven etc. Heb je sneller iemand nodig, wij werken onder andere met Borstvoeding&zo uit Leusden. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar. Ook verkopen we producten die handig zijn om te gebruiken bij borstvoeding. Denk aan zoogcompressen, een handkolf of zalf. De lactatiekundige is er weer op donderdag 17 en 31 oktober.
Kijk op facebook voor de actuele data.

Babygebaren
Ken jij de voordelen van babygebaren? Al kindjes vanaf 6 maanden kunnen starten met babygebaren. Ze leren namelijk ook klappen en zwaaien, dus spelenderwijs wat meer aanbieden kan heel goed! Het scheelt veel frustratie als ze zich kunnen uitdrukken en de taalontwikkeling wordt lekker gestimuleerd!
Kijk voor actuele data op facebook.

Klaar voor de start? Hap!
Oma Nel weet het wel. Ze is diëtiste en schreef een boek over de eerste 1000 dagen, van zwangerschap tot peuter.
Kijk voor actuele data op facebook.