Mamacafé Amersfoort bij Mums&more

MOMENTEEL IS HET MAMACAFE GESLOTEN IVM CORONA
Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur ben je welkom!  Je kan laagdrempelig terecht met je kindje voor een activiteit, een kopje koffie met gebak of een gezellig praatje. Er is voldoende speelgoed, ligplekjes, een commode en zelfs luiers 😉

Voor vragen of aanbiedingen kun je je richten aan info@mumsandmore.nl
In schoolvakanties is er geen mamacafé.

Bekkenfysio Groen
Monic Groen werkt als bekkenfysiotherapeut veel met zwangeren en pas bevallen moeders. Met speciale meetapparatuur kan zij kijken waar je klachten vandaan komen en wat jij nodig hebt om aan te sterken. Monic en Mums&More werken graag samen om klachten te voorkomen of tijdig te ondervangen. Elke 5 a 6 weken heeft Monic een inloopspreekuur in ons Mamacafé. Je kan dan gratis, op een laagdrempelige manier, vragen stellen.

Draagconsulent
Op maandag, woensdag en vrijdag is Eva er met regelmaat als draagconsulente. Heb je een draagvraag die je beantwoord wil hebben dan kun je haar altijd even aanspreken. Wil je zeker weten dat ze tijd voor je heeft, boek dan een miniconsult. Dit is een half uur en kost €17,50.

Kinderkapper
Verschillende keren per maand komt er een (kinder)kapper bij ons om de kinderen weer een mooie coupe aan te meten.
Voor maar €11,- kan je kind er weer prachtig bijlopen. In de gezellige setting van het mamacafé zal de kappersstoel minder spannend zijn dan bij een andere kapsalon. Als ouder kan je ook geknipt worden, terwijl je kindje speelt, voor €15,-.

Lactatiekundige
Meerdere keren per maand kun je je vragen stellen aan een lactatiekundige. Meestal op donderdag. Zij kan je helpen bij alle vragen over borstvoeding, stuwing, afbouwen, kolven etc. Heb je sneller iemand nodig, wij werken samen met Borstvoeding&zo uit Leusden. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar. Ook verkopen we producten die handig zijn om te gebruiken bij borstvoeding. Denk aan zoogcompressen, een handkolf of zalf.

Natuurlijk hulp bij zwangerschapskwaaltjes& Babies beste begin
Wat proberen de kwaaltjes jou te vertellen tijdens de zwangerschap en welke natuurlijke oplossingen zijn er?
Joshi van Voedsoul gaat in het mamacafe hier graag over met je in gesprek. In een kleine lezing geeft ze vast een kijkje in de wereld van natuurlijke hulpmiddelen..

Babygebaren
Ken jij de voordelen van babygebaren? Al kindjes vanaf 6 maanden kunnen starten met babygebaren. Ze leren namelijk ook klappen en zwaaien, dus spelenderwijs wat meer aanbieden kan heel goed! Het scheelt veel frustratie als ze zich kunnen uitdrukken en de taalontwikkeling wordt lekker gestimuleerd!
Interesse, mail naar Petra.achterberg@live.nl

Klaar voor de start? Hap!
Oma Nel weet het wel. Ze is diëtiste en schreef een boek over de eerste 1000 dagen, van zwangerschap tot peuter. Wil je tips voor de eerste hapjes, weten hoe smaak zich ontwikkeld bij kinderen? Lees dan haar boek of houd Facebook in de gaten voor nieuwe data.