Zoek jij een betrouwbare én bovendien persoonlijke sportclub in de omgeving Amersfoort gespecialiseerd in zwangerschap? Of ben je het afgelopen jaar (opnieuw) bevallen? Dan ben je bij Mums&more aan het juiste adres. Tijdens de Mums Bootcamp, speciaal voor mama’s is alles erop gericht om je conditie in kleine stapjes weer op te bouwen. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om na je bevalling weer lekker actief te sporten? Echt een aanrader dus!

Wat doen we tijdens de Mums Bootcamp?

Na de warming up gaan we eerst aan de slag met actieve spierversterkende oefeningen. De buikspieren worden hierbij zeker niet vergeten, maar hebben we juist oog voor. De diastase wordt gemeten en er wordt extra goed gelet op het herstel van jouw buikspieren. Daarna gaan je door middel van diverse hardloopoefeningen aan de slag met je conditie. Reken maar dat het zweet je na de les op je voorhoofd staat!
Bekijk hier het rooster.

Niveau bootcamp

Geen ervaring met hardlopen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt alle oefeningen naar je eigen niveau aanpassen. Onze docent helpt je daarbij. Indien je (nog) bekkenklachten ervaart, dan is deze les helaas niet geschikt voor jou. Als je een uur kunt wandelen zonder bekkenklachten, dan zit je goed!

Praktische info
De Mums Bootcamp wordt buiten gegeven op:
Zondag 10.30 – 11.30 om de week op de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. De les wordt gegeven door Jorine of Leila.

Wanneer starten?
Deze les is voor alle mama’s die langer dan 4 maanden geleden zijn bevallen en geen bekkenklachten ervaren.

Meenemen?
Een flesje water en goede (hardloop)schoenen.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Jullie verzamelen voor de hoofdingang.

Abonnement
Een abonnement heb je al voor €35,- per maand voor 5 lessen. Of kies voor €50,- per maand en volg 10 lessen. Bij afname van een abonnement heb je ook de mogelijkheid om andere aangeboden lessen te volgen. Minimale afname voor een abonnement is 3 maanden. Het opzegtermijn is 2 maanden.

Vragen?
Neem contact op via amersfoort@mumsandmore.nl of ons contactformulier