Pilates voor zwangeren én herstellende mama's

Wil je ook fit blijven tijdens je zwangerschap? Of aan een goed herstel werken?  Actief en bewust bezig zijn met je lichaam, dat is waar pilates om draait.
Bij Mums&more word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Het is een fijne les waar spanning en ontspanning elkaar afwisselen.

Waarom pilates?

Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine en progesteron in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken. Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer je opnieuw je lijf kennen en sterk maken.

workout mums & more

Praktische informatie:
De les zwangerschapspilates wordt twee keer per week aangeboden:
– Maandag 19:00-20:00

Wanneer starten?
Meedoen kan vanaf dat je weet dat je zwanger bent. Ervaring met pilates is niet nodig. Het team van Mums&more heeft genoeg informatie om te delen, zodat je de hele zwangerschap lessen kan volgen! Doe wat voor jou fijn voelt. Voor herstel raden we aan om te starten 6 weken na een vaginale bevalling of 8 weken na een keizersnede.

Meenemen?
Het prettig om een flesje water mee te nemen.

Locatie
Dorpshuis Overentighe, Entingheweg 13, Dwingeloo

Online pilates volgen?
Het is ook mogelijk om thuis pilates te volgen. Ga hiervoor naar de videotheek van Eversports. Je kan een losse video kopen of via je abonnement een online les afnemen. Deze kan je 7 dagen bekijken.

Wil je een keer gratis meedoen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefles aan en volg een gratis les pilates.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl