Reflexologie voor zwangeren
Zwangere vrouwen vormen een speciale doelgroep in mijn praktijk. Hoe bijzon der is het om zwanger te zijn? In jouw buik groeit een wonder: een nieuw en uniek leven. Een periode om dankbaar voor te zijn en om te koesteren. Je lichaam maakt tijdens de zwangerschap vele veranderingen door. Soms gaat dit gepaard met klachten, zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, oedeem, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, (milde) hoge bloeddruk of beginnende zwangerschapsdiabetes.
Zwangerschapsreflexologie geeft verlichting bij deze klachten en het helpt je gezondheid te optimaliseren tijdens deze negen maanden.

 De massage van je hoofd, handen en voeten in een rustige sfeer helpt je te ontspannen en zorgt voor momenten van rust voor jou, maar ook voor je baby. Hierdoor maak je tijdens de behandelingen makkelijker contact met je ongeboren kindje. Wanneer je kindje in een stuit ligt of bij een dwarsligging, kan reflexologie er mede voor zorgen dat het kindje naar een normale ligging gaat bewegen.Reflexologie kan ook worden ingezet om de bevalling op te wekken, wanneer je bent uitgerekend.

Reflexologie voor baby’s
Babyreflexologie is een vorm van reflexologie die speciaal is ontwikkeld voor baby’s vanaf 4 weken tot peuters van ongeveer 3 jaar. Een zachte manier van behandelen waarbij veel verschillende ongemakken en klachten, die je baby tegenkomt tijdens zijn of haar ontwikkeling kunnen worden verlicht of zelfs verdwijnen.
Door de combinatie van de aanraking en het behandelen/stimuleren van reflexpunten op de voetjes van de baby is het een bijzonder effectieve manier om klachten te verlichten en zelfs te verhelpen.

Babyreflexologie is een zachte vorm van behandelen die wordt uitgevoerd met de vingertoppen en (lichte) druk van de duim op de voetjes van de baby. De behandeling kan worden aangepast aan de behoeften van het eigen kind.

Om de week op vrijdag van 14.00 tot 15.30 bij Mums&More.
Wil je een afspraak maken? Bel of mail met Lisette:

06 – 30 89 44 91
info@reflexologiepraktijklisette.nl

 

 

 

NIEUW! ABONNEMENTEN. KIJK OP ONZE TARIEVEN PAGINA Sluiten