Team pagina van Mums&more

Karlijn Koopmann

Vijf jaar geleden groeide de drang om als ondernemer verder te gaan. Zwanger van Ruben en al moeder van Maurits (inmiddels 5 en 8) besloot ze haar baan op te zeggen en Mums&more te starten. Drie jaar samen met Eva, maar sinds december weer als enige eigenaar verder. Met een geweldig team uiteraard!
Na jaren voor de klas gestaan te hebben en als vestigingsmanager in een kinderdagverblijf, heeft ze veel korte en langere cursussen gevolgd.

Karlijn geeft zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassages, babymassage, workouts buiten, hardlooptraining en bevalcursussen. 
Daarnaast startte ze dit voorjaar met een B&b in Dwingeloo waar je heerlijk op retreat kan komen met vriendinnen of als zwangere met partner een weekend met massages en bevallingsvoorbereidingen. 

Eelke de Zwart
Na haar studie natuurvoeding kwam Eelke in contact met Mums&more. Ze gaf kinderkookfeestjes en workshops over voeding. Daarnaast was ze vrijwilliger in ons Mamacfé. Daarna volgde ze cursussen voor pilatesdocente en ging ze pilatesles geven bij Mums&more. Later kwamen daar gymlessen bij voor dreumesen en peuters.

Eelke heeft jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt en volgt nu een opleiding tot Holistisch leefstijlcoach. Naast dit alles is zij moeder van twee kinderen; Janna en Sam van 6 en 4 jaar.

Sinds ruim drie jaar werkt Eelke met veel bevlogenheid voor Mums&more. Ze geeft naast de pilates ook workouts buiten en sinds kort ook hardlopen voor mama’s.
Met buiten zijn doe je Eelke geen groter plezier! 

Lisette Post

Als vrijwilliger kwam Lisette bij Mums&more in het mamacafé. Regelmatig stond ze daar al gastvrouw met haar vlotte babbel klaar. Al gauw bleek dat Lisette al een mooie basis had in het geven van massages. Na een interne opleiding is ze ook zwangerschapsmassages, mamamassages en babymassages gaan geven.

Ze heeft bij de Gemeente gewerkt en is sinds kort volledig voor zichzelf begonnen als masseuse.
Lisette heeft bij haar thuis een mooie, relaxte massagekamer ingericht waar de massages gegeven worden. Of ze komt de babymassage bij jou thuis geven. 
Haar enthousiasme en gezelligheid maken dat je zeker nog een keer terug wil komen bij Lisette!

Leila Claessen

Ze volgde al graag yoga voordat ze zwanger werd van  haar tweeling Luc en Boaz. Tijdens haar zwangerschap ging ze hier graag mee door en kwam bij Mums&more terecht. Naast de zwangerschapsyoga verwende ze zichzelf ook regelmatig met een heerlijke massage.
Na haar bevalling is Leila ook mama/baby poweryoga komen volgen en de easyflow yoga. 

Ze heeft zich laten bijscholen voor zwangerschapscoach.

Leila geeft met veel enthousiasme zwangerschapsyoga,  bevalcursussen en baby yoga. 

Jorine Zijffers

Met haar dochtertje Sirle kwam ze al gymmen bij Mums&more, daarna volgde ze zelf zwangerschapsyoga toen ze zwanger was van Noan en genoot ze van de zwangerschapsmassages. Inmiddels zijn haar kinderen 5 en 3 jaar. 

Jorine is werkzaam in de zorg bij Bartimeus. Daarnaast heeft ze al een opleiding kinderyoga en cursussen kindermassage en mindfulness gevolgd. 

Jorine geeft workouts bij Mums&more.  Daarnaast geeft ze zwangerschapsmassages en zwangerschapsyoga en baby/kinderyoga.  

Yvonne Walop

Yvonne heeft de Allround Wellness Masseuse afgerond en is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, aromatherapie en stoelmassages. Ze is van alle markten thuis!

Verder is ze graag creatief bezig met interieur, kleding en schilderen. 

Mums&More shop Amersfoort
Mums&more shop Dwingeloo
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.