Team pagina van Mums&more

Karlijn Koopmann

Vijf jaar geleden groeide de drang om als ondernemer verder te gaan. Zwanger van Ruben en al moeder van Maurits (inmiddels 5 en 8) besloot ze haar baan op te zeggen en Mums&more te starten. Drie jaar samen met Eva, maar sinds december weer als enige eigenaar verder. Met een geweldig team uiteraard!
Na jaren voor de klas gestaan te hebben en als vestigingsmanager in een kinderdagverblijf, heeft ze veel korte en langere cursussen gevolgd.

Karlijn geeft zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassages, babymassage, workouts buiten, hardlooptraining en bevalcursussen. 
Daarnaast startte ze dit voorjaar met een B&b in Dwingeloo waar je heerlijk op retreat kan komen met vriendinnen of als zwangere met partner een weekend met massages en bevallingsvoorbereidingen. 

Eelke de Zwart
Na haar studie natuurvoeding kwam Eelke in contact met Mums&more. Ze gaf kinderkookfeestjes en workshops over voeding. Daarnaast was ze vrijwilliger in ons Mamacfé. Daarna volgde ze cursussen voor pilatesdocente en ging ze pilatesles geven bij Mums&more. Later kwamen daar gymlessen bij voor dreumesen en peuters.

Eelke heeft jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt en volgt nu een opleiding tot Holistisch leefstijlcoach. Naast dit alles is zij moeder van twee kinderen; Janna en Sam van 6 en 4 jaar.

Sinds ruim drie jaar werkt Eelke met veel bevlogenheid voor Mums&more. Ze geeft naast de pilates ook workouts buiten en sinds kort ook hardlopen voor mama’s.
Met buiten zijn doe je Eelke geen groter plezier! 

Lisette Post

Als vrijwilliger kwam Lisette bij Mums&more in het mamacafé. Regelmatig stond ze daar al gastvrouw met haar vlotte babbel klaar. Al gauw bleek dat Lisette al een mooie basis had in het geven van massages. Na een interne opleiding is ze ook zwangerschapsmassages, mamamassages en babymassages gaan geven.

Ze heeft bij de Gemeente gewerkt en is sinds kort volledig voor zichzelf begonnen als masseuse.
Lisette heeft bij haar thuis een mooie, relaxte massagekamer ingericht waar de massages gegeven worden. Of ze komt de babymassage bij jou thuis geven. 
Haar enthousiasme en gezelligheid maken dat je zeker nog een keer terug wil komen bij Lisette!

Laurien Blom

In haar zwangerschap van Roza, die nu 1 jaar is, kwam Laurien voor het eerst bij Mums&more. Ze volgde zwangerschapsyoga en na haar bevalling ook actief de mama/baby poweryoga. Zwangeren en babies zijn toch wel tot de passie van Laurien gegroeid!

Na haar studies antropologie en theologie volgt Laurien ook nog een yogaopleiding van 200 uur.

Dit aangevuld met interne scholing over zwangeren, diastase en bekkenbodem, maakt dat Laurien nu zwangerschapsyoga en mama/baby poweryoga geeft bij Mums&more. 

Laurien is een echte ondernemer en is naast de yoga ook actief als fotografe voor zwangeren en verhuurt ook een bevalbad. Interesse in een fotoshoot of het huren van haar bevalbad? Mail even naar info@mumsandmore.nl

Leila Claessen

Ze volgde al graag yoga voordat ze zwanger werd van  haar tweeling Luc en Boaz. Tijdens haar zwangerschap ging ze hier graag mee door en kwam bij Mums&more terecht. Naast de zwangerschapsyoga verwende ze zichzelf ook regelmatig met een heerlijke massage.
Na haar bevalling is Leila ook mama/baby poweryoga komen volgen en nog de easyflow yoga. 

Leila werkt bij werving en selectie bij de Belastingdienst. 

Sinds oktober werkt Leila voor Mums&more. Ze heeft zich laten bijscholen voor zwangerschapscoach, waar ook zwangerschapsyoga en bevalcursussen onder vallen. Deze geeft ze nu met veel enthousiasme!

Inge Groenestein

Tijdens de zwangerschap van haar kindje Emma, zo’n 2 jaar geleden is Inge bij Mums&more gekomen. Heel fanatiek volgde zij veel workouts en zwangerschapsyoga in haar zwangerschap. Na de geboorte van Emma volgde Inge mama/baby poweryoga, easyflow yoga én poweryoga.

Sinds november is Inge opgeleid als pilates docente en intern bijgeschoold over diastase en bekkenbodemtraining. En is zij voor Mums&more komen werken. Inge is inmiddels zwanger van haar 2e kindje en doet het even rustig aan met lesgeven. Wie weet zie je haar binnenkort een keer een les invallen of na haar verlof weer terug. Zij geeft dan pilates en workouts buiten. 

Jorine Zijffers

Met haar dochtertje Sirle kwam ze al gymmen bij Mums&more, daarna volgde ze zelf zwangerschapsyoga toen ze zwanger was van Noan en genoot ze van de zwangerschapsmassages. Inmiddels zijn haar kinderen 4 en 2 jaar. 

Jorine is werkzaam in de zorg bij Bartimeus. Daarnaast heeft ze al een opleiding kinderyoga en cursussen kindermassage en mindfullnes gevolgd. 
Sinds juni geeft Jorine workouts bij Mums&more en breidt ze binnenkort uit met o.a. babymassage en baby yoga. 

Saskia Kamsteeg-Van ‘t Veer

Al verschillende keren kruisten onze paden zich. Saskia is jarenlang werkzaam geweest als partus assistente bij bevallingen en als kraamverzorgende. 

Nu volgt ze een 3 jarige coachingsopleiding en heeft bijna haar 2e jaar erop zitten. Ze coacht vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap. Ze heeft hier een eigen bedrijf voor: Moederzorg. 

Daarnaast is Saskia docente Hypnobirting. Deze cursus biedt ze o.a. aan via Mums&more. 

Yvonne Walop

Vanaf juli komt Yvonne ons Mums&more team versterken. Zij gaat dan massages geven. 
Terug van weg geweest, kunnen we wel zeggen. Want enige tijd geleden gaf Yvonne ook al massages bij ons.

Inmiddels heeft Yvonne de Allround Wellness Masseusse afgerond en is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, aromatherapie en stoelmassages. Ze is van alle markten thuis!

Verder is ze graag creatief bezig met interieur, kleding en schilderen. 

Mums&More shop Amersfoort
Mums&more shop Dwingeloo
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.