massage mums & more

Karlijn Koopmann

Zes jaar geleden groeide de drang om als ondernemer verder te gaan. Zwanger van Ruben en al moeder van Maurits (inmiddels 6 en 9) besloot ze haar baan op te zeggen en Mums&more te starten. Drie jaar samen met Eva, maar nu weer als enige eigenaar verder. Met een geweldig team uiteraard!

Karlijn geeft zwangerschapsyoga, (zwangerschaps)massages, babymassage, workouts buiten, pilates, hardlooptraining en bevalcursussen. Daarnaast runt ze een Bed&Wellness in Dwingeloo, waar je heerlijk op retreat kan komen met vriendinnen of als zwangere met partner een weekend met massages en bevallingsvoorbereidingen.

les buiten Mums & More

Eelke de Zwart

Na haar studie natuurvoeding kwam Eelke in contact met Mums&more. Inmiddels is ze ook klaar met de opleiding Life-coach. 
Ze geeft naast de pilates ook workouts buiten en ook hardlopen voor mama’s. Met buiten zijn doe je Eelke geen groter plezier! Naast dit alles is zij moeder van twee kinderen; Janna en Sam van 7 en 5 jaar. 

Lisette Post

Als vrijwilliger kwam Lisette bij Mums&more in het mamacafé. Regelmatig stond ze daar al gastvrouw met haar vlotte babbel klaar. Al gauw bleek dat Lisette al een mooie basis had in het geven van massages. Na een interne opleiding is ze ook zwangerschapsmassages, mamamassages en babymassages gaan geven.

Haar enthousiasme en gezelligheid maken dat je zeker nog een keer terug wil komen bij Lisette!

Mums & More Amersfoort

Leila Claessen

Tijdens haar zwangerschap van Luc en Boas (2 jaar) kwam Leila kwam bij Mums&more terecht. Naast de zwangerschapsyoga verwende ze zichzelf ook regelmatig met een heerlijke massage.
Na haar bevalling is Leila ook mama/baby poweryoga komen volgen en de easyflow yoga. 

Ze heeft zich laten bijscholen tot zwangerschapscoach, yin-yogadocente en pilates instructeur.Ze geeft met veel enthousiasme zwangerschapsyoga,  bevalcursussen, pilates en baby yoga. 

massage amersfoort Mums & more

Jorine Zijffers

Met haar dochtertje Sirle kwam ze al gymmen bij Mums&more en daarna volgde ze zelf zwangerschapsyoga toen ze zwanger was van Noan. Ook genoot ze van onze zwangerschapsmassages. Inmiddels zijn haar kinderen 5 en 3 jaar. 

Jorine geeft bij Mums&more (zwangerschaps)massages, babymassage, zwangerschapsyoga en baby/kinderyoga.  

Roos van Zweden

Roos woont samen met haar zoon Mees in het Soesterkwartier in Amersfoort. Na een jarenlange carrière als jurist heeft zij een aantal jaar geleden het roer omgegooid en is ze naast hobbymatig ook professioneel gaan masseren. 

Ze is allround masseur en geeft (zwangerschaps)massages voor Mums&more bij haar thuis. Zwangerschapsmassages vindt zij erg bijzonder om te doen, juist omdat de zwangerschapsperiode in het leven van een vrouw zó uniek is. Dat zij in die fase een beetje welkome aandacht en ontspanning kan brengen, vindt zij extra bijzonder. 

Margreet van Lambalgen

Margreet is geboren en getogen op Texel en is voor de liefde naar Amersfoort gekomen. Zij heeft twee volwassen dochters en een kleindochter. Margreet is op haar vrije dagen vaak te vinden bij de zee.

In 2015 is Margreet begonnen met masseren. Na vele trainingen, opleidingen en ervaringen verder gaat ze nu naast haar werk masseren bij Mums&more. Ze zal zwangerschapsmassages en mama massages gaan geven.