De CUB huren, waarom?

Als je je eigen CUB hebt, is deze beschikbaar waar en wanneer je hem wilt gebruiken.

CUB kan je al gebruiken om op te zitten tijdens je zwangerschap. 

Je CUB is klein, lichtgewicht en past in een tas. ‘Ready-to-go” waar je maar naar toe wilt.

Je CUB is zacht en comfortabel. De CUB biedt een stabiele ondergrond gedurende de gehele bevalling én de geboorte van de baby. 

De CUB geeft je comfortabele en veelzijdige ondersteuning; helpt je van positie te wisselen, verlicht ongemak en helpt je baby om geboren te worden in een positie dat jij het prettigste vindt.

De CUB zou zelfs op een ziekenhuisbed gebruikt kunnen worden mocht dit nodig zijn. Je kunt dus zelfs als je medische hulp of een ruggenprik nodig hebt de voordelen van de CUB ervaren om je baby natuurlijk ter wereld te brengen. 

CUB wordt compleet geleverd incl. handpomp en hoes.  Wist je dat bij een verticale houding:

 • De ruimte in je bekken toeneemt met 28 – 30%
 • Je weeën effectiever zijn
 • Je baby 54% minder kans heeft op het ervaren van problemen en stress
 • De geboorte vlotter verloopt?
 • Je de kans verkleint op een knip
 • Je minder kans hebt op keizersnede
 • Je minder behoefte hebt aan pijnbestrijding

  Elle Tens

  Laat het apparaat voor je werken tijdens de bevalling. Door de twee verschillende standen van de tens kun je de endorfines laten aanmaken tussen de weeën door en de weeën deels laten blokkeren als ze op hun toppunt zijn.
  Het simpele gebruik van de elektrodes die je op je rug of been kunt plakken zorgen voor een stimulatie waar jij het nodig hebt. 
  De tens kun je vanaf week 37 in huis hebben. De huurprijs bestaat uit €35,- huurt, €15,- elektrodes. Gebruik je de elektrodes niet dan wordt deze in mindering op de huur gebracht. Je betaald ook een borg van €50,- deze krijg je na controle van het apparaat ook weer terug. 

  NIEUW! ABONNEMENTEN. KIJK OP ONZE TARIEVEN PAGINA Sluiten