Heerlijk er tussenuit met jouw vriendin, zus of moeder! Even weg uit alle hectiek en tot rust komen in Drenthe!

Jullie krijgen twee overnachtingen, beiden een heerlijke (duo)massage naar keuze én één keer gebruik van de infraroodsauna.


Bed & Wellness bij Hoeve Holtland in Dwingeloo

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed&Wellness ‘Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand!

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt.

Activiteiten wellness weekend

We kunnen jullie verwen-weekend als volgt indelen, maar schuiven tussen de activiteiten kan ook, mits vooraf aangegeven Er blijft voldoende tijd over voor verdere ontspanning, een fijne boswandeling, uiteten bij een restaurant op loopafstand. Geniet van het comfort in het huisje, de prachtige omgeving en vergeet niet te ontspannen in de infraroodsauna.

Vrijdag: Welkom in de middag om daarna beiden een heerlijke massage van 60 minuten te ontvangen. Kies jij voor een bekende, ontspanningsmassage (eventueel aangevuld met cupping), lomi lomi massage, een heerlijke hotstonemassage of een duo behandeling hammam massage?

Zaterdag: In de ochtend kan je genieten van een heerlijke sessie in de infraroodsauna. Om vervolgens heerlijk te gaan lunchen in het mooie brinkdorp Dwingeloo of Diever.
In de middag kunnen jullie een lekkere boswandeling maken en aansluitend met een tijdschrift bij de haard bijkomen.

Zondag: Na een lekkere luie ochtend met uitslapen en voldoende leesvoer in de twee persoons hangmat.

Niet geheel onbelangrijk. Dit weekend kan je zeker ook volgen als je zwanger bent.

Locatie
Mums & More, H.S. Stevensweg 1, 7991 RN Dwingeloo

Kosten
Kosten voor een verwen-weekend zijn €445,- per stel. Willen jullie liever 3 nachten blijven, dan kan dat voor €75,- extra.

Meer weten?
Mail naar: info@mumsandmore.nl.

MumsMore_Dwingeloo_sauna-1-2