Heerlijk er tussenuit met jouw vriendin, zus of moeder! Even weg uit alle hectiek en tot rust komen in Drenthe!

Jullie krijgen twee overnachtingen, beiden een heerlijke (duo)massage naar keuze én je mag kiezen uit een voetenbad met voetmassage of een yogales.


Bed & Wellness bij Hoeve Holtland in Dwingeloo

Tussen de natuurgebieden Dwingelerveld en het Drents-Friese Wold gelegen vind je Bed&Wellness ‘Bij Hoeve Holtland’ in Dwingeloo. Genieten van prachtige wandelingen tussen bos -en heidevelden, Hunebedden, het mooiste meer van Nederland en de helderste sterrenhemels! En wat dacht je van restaurants en gezellige terrasjes op loopafstand!

In dit unieke huisje, helemaal alleen voor jullie, kom je helemaal tot rust! Naast de grote woonkamer met houtkachel ligt de serre met de sauna en enorme hangmat vanwaar je zó jullie privétuin in loopt.

Activiteiten wellness weekend

We kunnen jullie verwen-weekend als volgt indelen, maar schuiven tussen de activiteiten kan ook, mits vooraf aangegeven Er blijft voldoende tijd over voor verdere ontspanning, een fijne boswandeling, uiteten bij een restaurant op loopafstand. Geniet van het comfort in het huisje, de prachtige omgeving en vergeet niet te ontspannen in de infraroodsauna.

Vrijdag: Welkom met thee en een heerlijk taartje. Beiden krijgen jullie in de middag of avond een heerlijke massage van 60 minuten. Een bekende, ontspanningsmassage (eventueel aangevuld met cupping), lomi lomi massage of een duo behandeling hammam massage.

Zaterdag: In de ochtend kan je genieten van een voetenbadje met aanvolgend een voetmassage of samen een yogales (bij mooi weer in de wei). Vooraf mag je kiezen waar jullie voorkeur naar uitgaat.
In de middag kunnen jullie een lekkere boswandeling maken en aansluitend in de sauna bijkomen.

Zondag: Na een lekkere luie ochtend met uitslapen en voldoende leesvoer in de twee persoons hangmat of de sauna.

Niet geheel onbelangrijk. Dit weekend kan je zeker ook volgen als je zwanger bent.

Locatie
Mums & More, H.S. Stevensweg 1, 7991 RN Dwingeloo

Kosten
Kosten voor een verwen-weekend zijn €395,- per stel. Willen jullie liever 3 nachten blijven, dan kan dat voor €75,- extra

Meer weten?
Mail naar: info@mumsandmore.nl.

MumsMore_Dwingeloo_sauna-1-2