Workshop Kinder-ehbo
Tijdens deze lezing leer je de basis van kinder EHBO. Interessant voor jezelf en jouw partner, maar misschien ook wel voor de oppas of opa en oma?
Bijvoorbeeld wat te doen bij verslikking, huid -en brandwonden, bewusteloosheid, vergiftiging, toestand beoordelen en alarmdiensten inschakelen. 

Er is plek voor 20 personen.daardoor is er voldoende ruimte voor vragen tijdens deze avond. Deze avond wordt gegeven door Erica Stokwielder van Straining. 

Kosten zijn €20,00 per persoon

Bij inschrijven zoek je de juiste datum op: 
13 maart
8 mei
Inschrijven   
Heb je al een account, dan kun je in het rooster direct je aanmelden
Aanmelden 
Graag ontvangen we je persoonlijke gegevens en kun je daarna je aanmelden in het rooster

Ik wil op de hoogte blijven  


Workshop ‘Alle bellen in balans’
Ben jij ook zo druk met al die ballen in de lucht houden? Gezin, werk, vriendinnen, sport, schoolactiviteiten en ga zo maar door…..
En is de bal ‘tijd voor jezelf’ eigenlijk nooit in de lucht?
Tijd om daar verandering in aan te brengen!!
Met deze workshop leer je je grenzen aangeven en aanvoelen wanneer er genoeg ballen zijn om in balans te houden.

Zenles
Heerlijk tot rust komen, je hoofd leegmaken en je lijf laten ontspannen. Kan dat? Ja dat kan! Nee, niet door met je voeten omhoog en een wijntje op de bank te ploffen, maar door een combinatie van fijne ontspannings- en ademhalingsoefening, met daarnaast meditatie en visualisatie, mindfulness en (lichte) yoga. Ervaring hiermee is niet nodig.

Levend verlies
Tijdens deze avond gaat het om JOU als ouder van een kind met een ziekte of beperking. Je krijgt informatie over wat het is, hoe het zich kan uiten en verschillende manieren om hier mee om te gaan. Daarnaast is het fijn om lotgenoten te leren kennen en je verhaal te delen.

Kijk op www.hapto-en-meer.nl om je in te schrijven of voor meer informatie

NIEUW! ABONNEMENTEN. KIJK OP ONZE TARIEVEN PAGINA Sluiten