Draagconsulent & Meer

Dragen kan je op verschillende manieren doen. De belangrijkste manier is dat het veilig en comfortabel gebeurd. 
Om te weten wat nu bij jou past is het belangrijk om diverse doeken & zakken te kunnen proberen, maar ook om de juiste draagmethode en technieken te vinden. 

Dit kan je doen met behulp van een draagconsulent. 
Bij Mums&More kun je terecht bij Eva. Zij is basisconsulent en helpt je graag bij het onderzoeken, proberen en leren van knopen. Met vragen over de volgende draag & knooptechnieken kun je bij haar terecht:

  • Heupdragen (met korte doek en de ringsling)
  • Front Wrap Cross Carry geweven lange doek
  • Stretch draagdoek buikdragen
  • Rugdragen
  • Soft structured carriers / draagzak (Tula/bandolino/marsupi) 

Lijkt het je fijn om aan de slag te gaan met dragen dan kom ik graag bij je langs voor een draagconsult. 
Dit kan gewoon bij jou thuis. 
Heb je zelf een doek, dan kun je daar al lekker mee oefenen. 
Zelf zal ik een aantal doeken en zakken meenemen en ook de draagpop om te oefenen neem ik mee. Zodat je kindje zo min mogelijk geprikkeld wordt. 

Kosten voor aan huis zijn 
€25,- per half uur

Kosten voor op locatie Mums&More zijn
€20,- per half uur

Vul het contact formulier in en we maken zo snel mogelijk een afspraak!

Moxa

Stuitligging?
Moxa kan de kans vergroten op het natuurlijk draaien van je baby!
De kans dat dit gebeurt door moxa wordt maar liefst 75%. Bij een uitwendige versie (draaien met de handen door een gynaecoloog) is de kans dat jouw kindje draait 50%.

Maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten! Moxa start namelijk eerder dan dat er een uitwendige versie wordt gedaan. Namelijk vanaf week 33 al. Als moxa geen effect heeft, dan kun je wellicht nog een uitwendige versie doen bij de gynaecoloog.

Zoals op de foto te zien is, is moxa een klein staafje. Deze steek je aan met een lucifer of kaarsje, zodat het staafje gaat gloeien. Het hoofdbestandsdeel van het staafje is bijvoetskruid. Door dit te verhitten en bij de bloedbaan bij je kleine teen te houden, ontspant de baarmoeder, waardoor de baby gemakkelijker kan draaien.

In het consult wordt uitgelegd hoe je moxa zelf thuis kan toepassen. Het advies is dat je moxa elke dag 2 x 10 minuten toepast.
De behandeling moet dan gedurende twee weken dagelijks worden herhaald.
Hierbij is de hulp van een tweede persoon handig, omdat het voor de zwangere moeder lastig kan zijn om bij de kleine teen te komen.

Heb je interesse in Moxa en wil je een afspraak maken?
Laat het ons dan weten.
Ik heb interesse

Yoni Steam
Redelijk nieuw in onze westerse maatschappij, maar eigenlijk al een eeuwenoude traditie. 
Het stomen van de Yoni, ofwel de vrouwelijke geslachtsorganen zoals de vulva, vagina maar ook de baarmoeder. 

Als klein meisje wordt je op een gegeven moment ongesteld en gebruik je maandverband, tampons en op den duur ook iets van anticonceptie. Als deze materialen zijn heel gebruikelijk, maar schaden je Yoni. De één meer dan de ander. 
Merk jij dat je last hebt een heftige menstruatie, lukt zwanger worden niet zoals je gehoopt had, of wil je na de geboorte van je kindje het herstel ondersteunen dan kan dit allemaal door gebruik te maken van een Yonisteam. 
Iedere behandeling is specifiek voor jou gemaakt. Ik werk met diverse gedroogde kruiden en hun specifieke werking. Daarom is er van te voren ook een intake om duidelijk te krijgen wat je behandeld wilt hebben. 

Heb je interesse of wil je meer informatie vul dan ons contactformulier in, 

Mums&More rooster
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.