Zoek jij een zwangerschapsmassage in Amersfoort?
Dan zit je hier helemaal goed! Wat heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even een fijn momentje voor jezelf..

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen. Terwijl jij lekker op je buik ligt, worden je rug, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd.

De masseuses van Mums & More zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weten precies waar ze rekening mee moeten houden tijdens de massages.

Ontspanning is goud waard.

Zwangerschapsmassage heerlijk ontspannen

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

Masseuses
De zwangerschapsmassages in Amersfoort worden gedaan door onze masseuses: Lisette of Jorine. Allebei de dames zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage.
Lisette heeft specialisaties; gezichtsmassage, aromatherapie, hoofdpijnmassage, bamboemassage, Tuina Zen, voetmassage én babymassages. Aan ervaring en inspiratie geen gebrek!
Jorine geeft naast workouts, kinderyoga en zwangerschapsyoga nu ook zwangerschapsmassages.

Data
Kies één van de vele data uit ons rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen

De massage duurt 60 minuten en kost €60,-. Houd er rekening mee dat er ook een korte intake is en het omkleden tijd in beslag neemt. Daarom staat er 90 minuten op de planning. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen. Of je kiest voor de aanbieding en koopt 3 massages voor maar €160,-.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Je wordt opgehaald bij de voordeur.

Ben je al bevallen?
En heb je zin in een heerlijke massage? Het kan heel prettig zijn om weer in je lijf te komen en even de rust te pakken. Ook dan kan je terecht bij Mums & More. Boek een heerlijke ontspanningsmassage.