Zoek jij een zwangerschapsmassage in Amersfoort?
Dan zit je hier helemaal goed! Wat heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even een fijn momentje voor jezelf met een zwangerschapsmassage van Mums&more Amersfoort.

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen. Terwijl je ligt, worden je rug, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd. De zwangerschapsmassage helpt tegen onder andere misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Zwangerschapsmassage; heerlijk ontspannen én effectief!

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig, want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.
De masseuses van Mums&more zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weten precies waar ze rekening mee moeten houden tijdens de massages. Ontspanning is goud waard!

Masseuses
De zwangerschapsmassages in Amersfoort worden gedaan door onze masseuses: Lisette, Jorine, Roos of Margreet. Allevier de dames zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage.
De massages van Roos worden gegeven in het Soesterkwartier in haar praktijk. Hiervoor zal je twee trappen op moeten. De overige massage vinden plaats in het Eemklooster, deze is ook per lift te bereiken.

Data
Kies één van de vele data uit ons rooster. Hier zijn volop mogelijkheden door de weeks, in de avond of in het weekend. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar amersfoort@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen

De massage duurt 60 minuten. Er komt wat extra tijd bij voor het omkleden en een korte intake. Een massage bij Mums&more Amersfoort kost 62,50 euro. In verband met de extra tijd, staat er 75/90 minuten in het rooster. Een losse massage kan je in de shop aanschaffen. In de shop kan je ook een massagekaart kopen. Je krijgt dan 3 massages voor maar 175 euro.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, in Amersfoort. Je wordt door de masseuse opgehaald bij de voordeur van het Eemklooster.

Ben je al bevallen?
En heb je zin in een heerlijke massage? Het kan heel prettig zijn om weer in je lijf te komen en even de rust te pakken. Ook dan kan je terecht bij Mums&more. Boek een heerlijke ontspanningsmassage.