workout mums & more

Zwangerschapsworkout Amersfoort
Zoek jij een betrouwbare én bovendien persoonlijke zwangerschapsclub in de omgeving Amersfoort? Dan ben je bij Mums & More aan het juiste adres. Tijdens de workoutlessen is alles erop gericht om fit te blijven. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om je conditie op pijl te houden tijdens je zwangerschap? Echt een aanrader dus!

Workout

Fit blijven tijdens je zwangerschap is een goede voorbereiding voor een fijne bevalling en een goed herstel. Bij deze actieve les ga jij ervoor zorgen dat jouw spieren niet te veel verzwakken. Met extra aandacht voor buik -en bekkenbodemspieren, leer jij je lijf kennen en sterk maken.Tijdens de zwangerschap heb je meer relaxine in je lijf. Dit hormoon zorgt voor meer ontspanning/verweking in je lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je bekken. Daarom is het belangrijk om je lijf te blijven trainen in de zwangerschap en daarna voor herstel.

Wat doen we tijdens de workout?
Gezamenlijk doen we de warming up, daarna gaan we in een parcours aan de slag en maken gebruik van gewichtjes, eigen gewicht en elastische banden. Dit alles onder begeleiding. Het team van Mums & More weet precies waar jij als zwangere vrouw rekening mee moet houden.

Niveau workout
Enige sportervaring is niet nodig.

Praktische informatie
De workout voor zwangeren en mama’s wordt gegeven op:
– Woensdag 9.30- 10.30 uur in Park Schothorst, Amersfoort. Kindje mag mee. Verzamelen bij Schothosterlaan 21, bij Het Groene Huis. Deze les is lekker buiten.
– Woensdag 19:00-20:00 Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.
– Zaterdag 9:00-10:00 Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.
(bij mooi weer buiten)

Wanneer starten?
Meedoen kan vanaf dat je weet dat je zwanger bent. Het team van Mums & More heeft genoeg informatie om te delen, zodat je de hele zwangerschap lessen kan volgen! Doe wat voor jou fijn voelt.

Meenemen?
Neem je je eigen mat of badhanddoek mee? Ook is het prettig om een flesje water mee te nemen.

Locatie
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Voorafgaand van de les, word je bij de deur opgehaald door de docente.

Abonnement
Een abonnement heb je al voor €35,- per maand voor 5 lessen. Of kies voor €50,- per maand en volg 10 lessen. Bij afname van een abonnement heb je ook de mogelijkheid om andere aangeboden lessen te volgen. Minimale afname voor een abonnement is 3 maanden. Het opzegtermijn is 2 maanden.


Ben je bevallen? Dan pauzeren we je abonnement voor 6 weken en kan je daarna weer meedoen met de herstellessen.

Online zwangerschapsworkouts volgen?
Het is ook mogelijk om thuis zwangerschapworkouts te volgen. Ga hiervoor naar de videotheek van Eversports. Je kan een losse video kopen of via je abonnement een online les afnemen. Deze kan je 7 dagen bekijken.

Wil je een keer gratis meedoen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefweek aan en volg een gratis les zwangerschapsworkout

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl