Zwangerschapsyoga in Westerveld!

Wil jij ontspanning in de zwangerschap? Dan zit je hier goed! Vanaf september starten de lessen zwangerschapsyoga In Dwingeloo.
Bij Mums&more word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk.
Tijdens de zwangerschapsyoga komen verschillende ademhalings-, ontspannings- en rekoefeningen aanbod. Ook krijg je volop informatie over de bevalling.

Mums & More zwangerschapsyoga docent

Waarom zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is een rustige les waarvan je veel baad kan hebben als je bijvoorbeeld rugpijn of bekkenpijn hebt. Daarnaast leer je beter omgaan met ontspannen in het algemeen én de bekkenbodem aansturen. We gaan jou samen voorbereiden op de bevalling door verschillende houdingen aan te nemen om tijdens de weeën te gebruiken en om in te bevallen. Er is aandacht en ruimte voor iedereen.

Praktische informatie:

De les zwangerschapsyoga wordt aangeboden op:
Maandag 20:00-21:00

Wanneer starten?
Meedoen kan vanaf dat je weet dat je zwanger bent. Ervaring met yoga is niet nodig. Het team van Mums&more heeft genoeg informatie om te delen zodat je de hele zwangerschap lessen kan volgen! Maar je kan ook tijdens je zwangerschapsverlof instromen. Doe wat voor jou fijn voelt.

Meenemen?
Kleding aandoen waarin je gemakkelijk kan bewegen is fijn. Ook is het prettig om een flesje water mee te nemen.

Locatie
De lessen worden gegeven in dorpshuis Overentinghe in Dwingeloo.
Het is adres is Entingheweg 13 in Dwingeloo.

Online zwangerschapsyoga volgen?
Het is ook mogelijk om thuis zwangerschapsyoga te volgen. Ga hiervoor naar de videotheek van Eversports. Je kan een losse video kopen of via je strippenkaart een online les afnemen. Deze kan je 7 dagen bekijken.

Wil je een keer gratis meedoen?
Dat kan natuurlijk. Kom eens sfeerproeven en vraag een gratis proefles aan en volg een gratis les zwangerschapsyoga.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl