AromaTouch Massage

Tijdens je zwangerschap is het heel belangrijk om je te focussen op je ontspanning naast de drukke dagelijkse bezigheden. Hierdoor zorg je voor een betere ontwikkeling bij je kindje en een goede balans voor lichaam en geest bij jezelf. Door de groei van de baby en alle veranderingen in je lichaam heeft je lijf ook ontspanning nodig om alles optimaal te laten fungeren. Tijdens de AromaTouch Massage worden de essentiële oliën met een zachte strijken op de rug en de voeten aangebracht. Daarna worden de oliën met specifieke massagetechnieken in gemasseerd om ontspanning en balans te bevorderen.

Plan hier je massage

AromaTouch Massage brengt jou in balans!

Door te kiezen voor een AromaTouch massage bij Mums&more wordt de focus gelegd op een speciale massagetechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van acht etherische oliën. Elke olie heeft zijn eigen functie; bijvoorbeeld; ontspanning brengen, stressreductie,  spierspanning verminderen, het bevorderen van een gezonde bloedcirculatie en het ondersteunen van het immuunsysteem. De AromaTouch techniek kan  een kalmerend effect hebben op de geest en emoties.

dōTERRA Oliën

Het merk dōTERRA richt zich op het produceren van hoogwaardige essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Ze bieden een breed scala aan oliën die verschillende voordelen hebben voor het welzijn van het lichaam en de geest. Tijdens je zwangerschap gebruiken we speciale oliën van dōTERRA die naast de ontspanning ook kunnen helpen bij het verlichten van eventuele zwangerschapskwalen zoals misselijkheid en vermoeidheid.  

Diverse massages bij Mums&more Dwingeloo

De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
– Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
– Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
– Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kosten 65 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10 minuten langer aanwezig zijn. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen.

Koop hier jouw gewenste massage

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van de massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage abonnement voor 1x per maand: €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per maand

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement 1x per 2 maanden

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden in combinatie met sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Massage Abonnement + Sporten

Locatie
De massages in Dwingeloo vinden bij mij in de praktijk plaats aan de Hs Stevensweg 1. Je mag de auto parkeren bij het reclamebord van Mums&more, het kleine poortje door en dan de linker groene deur. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl