Kraambed oefeningen (online)

Als je zwanger bent en tijdens je bevalling rekken de spieren in je bekkenbodem en je buik flink op. In de kraamtijd kan je al rustig werken aan jouw herstel. Jouw lichaam heeft de juiste oefeningen nodig om je weer klaar te stomen voor de dagelijkse beweging. Door met de juiste oefeningen aan de slag te gaan focus jij je op hertel van je lichaam, fit worden en zorg je ervoor dat je op het juiste tempo in beweging komt.

We leggen de focus met deze oefeningen op de bekkenbodem, je spieren, stretch en kracht oefeningen.

Je mag starten 2 dagen na de bevalling. We beginnen met ademhalingsoefeningen en tips voor dagelijks terugkerende aspecten, zoals plas/poephouding, niezen etc.  De online oefeningen zijn goed voor je herstel tot 6 weken na de bevalling. 

Wanneer je merkt het het goed gaat, kun je de oefeningen 2-3 per week inzetten. Merk je dat het te snel voor je gaat, doe een stapje terug. Alles op jouw tempo, luister naar wat je lijf nodig heeft. 

Praktische informatie

Enige sportervaring is niet nodig. Tijdens de online lessen pak jij op wat lukt en zet je stapje voor stapje. Zo focus jij op jouw eigen tempo aan een goed herstel. 

Wanneer starten?
Meedoen kan vanaf 2 dagen nadat je bevallen bent. Zodra jij de online oefeningen hebt aangeschaft kun jij dezelfde dag nog starten. De video’s kun je terugkijken tot 4 maanden na het aanschaffen van de online oefeningen. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Prijzen

Losse ticket voor de kraamtijd oefeningen: €45,- eenmalige aanschaf en 4 maanden beschikbaar na aankoop.

Losse ticket

Sport Abonnementen:

Sport Abonnement i.c.m. Massage: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. 

Sport Abonnement onbeperkt: €27,50 per maand. Minimale afname is 4 maanden. Dit geldt voor yoga, pilates, bootcamp, mama/baby lessen én video’s (ook voor in de kraamtijd)