Deep tissue massage

Last van knopen en blokkades in bijvoorbeeld je rug of schouders? Dan is een deep tissue massage echt iets voor jou. Spieren en bindweefsels worden los gemasseerd met een rustige, maar diepe massagetechniek. Deze massagetechniek is zeer geschikt voor mensen die veel in dezelfde houding staan of zitten. Daarbij is een deep tissue massage aan te raden voor sporters en mensen die een fysiek zwaar beroep hebben. Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Dwingeloo.

Deep tissue massage dwingeloo

Massage techniek en voordelen deep tissue massage

Bij chonische spierspanning of verkleefd/verhard bindweefsel in of om de spieren kan een deep tissue massage goed helpen. Het is een vrij intensieve massage, gericht op het verbeteren van (chronische) pijn. Dit doe ik met behulp van vingers, duimen, knokkels, handen onderarmen en/of elleboog. Eventueel aangevuld met een cup.

Deep Tissue massage

Kosten & locatie Deep tissue massage

Een Deep tissuemassage duurt 60 minuten. De kosten hiervoor zijn 60 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10-15 minuten meer aanwezig zijn. De massage wordt gegeven bij mij in de praktijk; Hs. Stevensweg 1 in Dwingeloo. Heb je liever een andere datum dan in het rooster beschikbaar is, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

Massage aan huis

Het is ook mogelijk om de  massage aan huis te boeken. Hier zijn €10,- extra kosten aan verbonden voor de reistijd, kilometers en logistiek. Je kan deze extra kosten in je winkelmandje erbij doen in de shop van Eversports.

Andere massages bij Mums&more Dwingeloo

Nieuwsgierig naar andere massages die in Dwingeloo worden gegeven?

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)
Gezichtsbehandeling (verwennerij voor het gezicht, als ontspanning, anti-aging of litteken vermindering).
Alle massages in Dwingeloo worden gegeven door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd op massagegebied.