Zoek jij een zwangerschapsmassage in de omgeving Dwingeloo? Dan zit je hier helemaal goed! Wat heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf..

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel, lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen dus! Terwijl jij lekker op je buik ligt, worden je rug, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd

Ontspanning is goud waard!

Zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig. Want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

Masseuse
De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannen met warme olie)
Cupping (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
Yogamassage (kleding houd je aan, goede rekking door verschillende yogahoudingen)
Lomi lomi massage (zwierende massage met handen én onderarmen)
Hamam (duo) behandeling (scub, zeepwassing, pakking en 30 min. massage)

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De bovenstaande massages duren 60 minuten en kosten €60,-. Houd er rekening mee dat er ook een korte intake is en het omkleden tijd in beslag neemt. Daarom staat er 90 minuten op de planning. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen. Of je kiest voor de aanbieding en koopt 3 massages voor maar €160,-.

Locatie
De massages in Dwingeloo vinden plaats op de Hs Stevensweg 1 te Dwingeloo. Massages kunnen bij mij in de praktijk plaatvinden aan de Hs Stevensweg 1. Maar ook bij jou thuis! Bijvoorbeeld in Beilen, Meppel, Steenwijk of Hoogeveen

Ben je al bevallen? 
En heb je zin in een heerlijke massage? Het kan heel prettig zijn om weer in je lijf te komen en even de rust te pakken. Ook dan kan je terecht bij Mums & More.

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl