Zoek jij een zwangerschapsmassage in de omgeving Dwingeloo? 

Dan zit je bij Mums&more helemaal goed! Het is zó heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf tijdens een zwangerschapsmassage. 

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel, lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen dus! Je rug, schouders, armen, benen en voeten worden gemasseerd. De massagetechnieken verhelpt verschillende zwangerschapsklachten als misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig. Want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

Masseuse
De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

MumsMore_Dwingeloo-Massage-Karlijn-1-1

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De bovenstaande massages duren 60 minuten en kosten €60,-. Houd er rekening mee dat er ook een korte intake is en het omkleden tijd in beslag neemt. Daarom staat er 90 minuten op de planning. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen. Of je kiest voor de aanbieding en koopt 3 massages voor maar €160,-.

Locatie
De massages in Dwingeloo kunnen bij mij in de praktijk plaatvinden aan de Hs Stevensweg 1. Maar ook bij jou thuis! Bijvoorbeeld in Beilen, Meppel, Steenwijk of Hoogeveen. Voor een massage bij jou thuis reken ik €10,- extra. Dit is voor reiskosten en reistijd. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.