Dan zit je bij Mums&more helemaal goed! Het is zó heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf tijdens een zwangerschapsmassage. 

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel, lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen dus! Je rug, schouders, armen, benen en voeten worden gemasseerd. De massagetechnieken verhelpt verschillende zwangerschapsklachten als misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig. Want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

Diverse massages bij mums&more Dwingeloo

De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

MumsMore_Dwingeloo-Massage-Karlijn-1-1

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kosten 60 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10-15 minuten langer aanwezig zijn. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen.

Locatie
De massages in Dwingeloo kunnen bij mij in de praktijk plaatsvinden aan de Hs Stevensweg 1. Maar ook bij jou thuis! Bijvoorbeeld in Beilen, Meppel, Steenwijk of Hoogeveen. Voor een massage bij jou thuis reken ik €10,- extra. Dit is voor reiskosten en reistijd. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl

Tot november 2022 had Mums&more een eigen vestiging in Amersfoort. Deze locatie is inmiddels overgenomen door The Womens Health Club. Wil jij een massage boeken in Amersfoort of terecht bij een masseuse die voorheen voor Mums&more werkte? Klik dan op de button hieronder en boek je massage bij TWHC.