Zwangerschapsmassage Dwingeloo

Ben jij zwanger en wil je een heerlijke massage? Dan zit je bij Mums&more helemaal goed! Het is zó heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf tijdens een zwangerschapsmassage. 

massages

Op een speciale zwangerschapsmassagetafel, lig je heerlijk op je buik! Er zitten namelijk uitsparingen in de tafel; voor je buik en borsten. Eindelijk écht ontspannen liggen dus! Je rug, schouders, armen, benen en voeten worden gemasseerd. Als je wilt kan ook jouw buik en hals/gezicht gemasseerd worden. Dat mag je aangeven bij de intake.
De massagetechnieken kunnen verschillende zwangerschapsklachten verhelpen zoals misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Zwangerschapsmassage helpt o.a.bij rugklachten

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig. Want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

Diverse massages bij mums&more Dwingeloo

De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd. Daarnaast geven Sanne en Maaike ook heerlijke zwangerschapsmassages!

Karlijn biedt de volgende massages aan:

Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning).
– Aromatouch massage (behandeling met acht etherische oliën om jou in balans te brengen).
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

MumsMore_Dwingeloo-Massage-Karlijn-1-1

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kosten 65 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10 minuten langer aanwezig zijn. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen.

Koop hier jouw gewenste massage

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van onze massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage Abonnement 1x per maand €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement + Sporten: 1x per 2 maanden massage i.c.m. onbeperkt sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Locatie
De massages in Dwingeloo vinden bij mij in de praktijk plaats aan de Hs Stevensweg 1. Je mag de auto parkeren bij het reclamebord van Mums&more, het kleine poortje door en dan de linker groene deur. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl