Onze massages

Mums & More is gespecialiseerd in zwangerschapsmassage. Wij bieden deze massages aan in Amersfoort en omgeving Dwingeloo. Gun jezelf deze heerlijke ontspanning. Daarnaast geven wij ook babymassage voor jou en je kleintje. Hoe bijzonder is dit om samen te doen en de band met je baby te versterken. 

Zwangerschapsmassage Amersfoort

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten. 

De masseuses van Mums&more zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weten precies waar ze rekening mee moeten houden tijdens de massages. Ontspanning is goud waard.

Zwangerschapsmassage Dwingeloo

massages

Zoek jij een zwangerschapsmassage in de omgeving Dwingeloo? Dan zit je hier helemaal goed! Wat heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je zwangerschap. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf. 

In Dwingeloo heb jij een ruime keuze aan massage opties. Klik op de button hieronder en bekijk de mogelijkheden.

Massages voor baby's

Wil jij ook leren om babymassage toe te passen bij jouw baby? Je baby beter te leren kennen door heerlijk samen een 1 op 1 moment te hebben? In een cursus babymassage leer je de juiste massage technieken, versjes, liedjes en baby yoga oefeningen. Babymassage kan helpen bij ongemakken, zoals veel huilen, darmkrampjes of slaapproblemen. Je kan dit dan ook al toepassen vanaf 6 weken.