Massages

Massages bij Mums&more Dwingeloo

Mums&more Dwingeloo biedt een breed aanbod aan massages. Van zwangerschapsmassages tot diepe massage en heerlijke ontspanningsmassages. De vele verschillende massagetechnieken hebben allemaal een eigen doel. Lees hieronder meer over de massages en boek degene die bij jou past! Vind je het lastig om te kiezen, boek dan een klassieke massage, dan spreken we de mogelijkheden bij de intake even door.

Hotstone massage

Bij een Hotstone massage in Dwingeloo word je afwisselend gemasseerd met olie of met stenen. De verwarmde stenen houd ik vast en beweeg ze over jouw spieren, zodat de druk die jij ontvangt dubbel zo veel ontspanning geeft.

Hotstone massage dwingeloo

Last van knopen en blokkades? Dan is een Cupping massage echt iets voor jou. De cup zuigt vacuüm op de huid, zodat het bindweefsel omhoog wordt gezogen. In tegenstelling tot een normale massage, daar wordt het bindweefsel naar beneden geduwd. 
Een mooie combinatie van verschillende technieken dus.
 

Ultiem ontspannen tijdens de zwangerschap? Dan ben je bij Mums&more Dwingeloo op het juiste adres. Naast dat het heerlijk ontspannen is helpt een zwangerschapsmassage bij onder andere: rugklachten, misselijkheid, beenkrampen en nog veel meer.

Door een diepe druk worden spieren en bindweefsel losser gemaakt. Knopen en blokkades in bijvoorbeeld je rug of schouders wordt opgespoord en rustig, maar diep los gemasseerd. Ook zeer geschikt voor niet zwangeren. Weten wat een Deep Tissue massage voor jou kan betekenen? 

De massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes uit de natuur. De masseuse gebruikt hiervoor de vingers, handen en onderarmen en maakt speelse, zwierende bewegingen over het gehele lijf. Een heerlijke massage die iedereen wel eens moet proberen.

Heerlijk ontspannen met een gezichtsbehandeling!
Na de reininging volgt een (bindweefsel)massage van het gezicht, hals en decolleté. Vervolgens wordt er een masker aangebracht en wordt tot slot de nek en schouders los gemasseerd. 
Deze behandeling van 60 minuten is apart te boeken, als anti-aging kuur van 6 behandelingen of als 30 minuten aanvulling op een lichaamsmassage.

Jouw hele lijf komt aan bod bij deze behandeling. Het is ook mogelijk om zwanger deze hamam behandeling te krijgen. Hiervoor is er een speciale tafel met uitsparingen voor de buik en borsten. En kan je dus heerlijk ontspannen genieten, net als ieder ander!

We starten met een knedingen, vervolgens komen er strekkingen van de benen, romp en armen.  Hierbij breng ik jou in verschillende posities om de rekking juist te krijgen. Eventueel kan deze aangevuld worden met een oliemassage aan het eind. Ook wel luie yoga genoemd…

Een massage zonder poespas, gewoon om heerlijk door te ontspannen. Muziekje op de achtergrond, een heerlijk geurende olie en fijne massagetechnieken, meer is er niet voor nodig! Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Dwingeloo en je gaat heerlijk ontspannen de deur weer uit. 

Leren hoe jij jouw baby kunt masseren? Ook dan ben je bij Mums&more aan het juiste adres. Wij leggen het graag uit! Samen met je baby start je een cursus babymassage. Zo leer je diverse massagetechnieken, versen en oefeningen voor je baby. Heerlijk één op één genieten en elkaar beter leren kennen. Meer informatie? Klik dan op de button.

Babymassage Amersfoort

Wil jij een massage uitbreiden met sauna, hottub en/of lunch? 
Boek dan een heerlijke wellnessdag in Dwingeloo voor jou en je vriendin, zus of moeder

Welness dwingeloo

Masseuse 

Bij Mums&More Dwingeloo geeft Karlijn Koopmann alle soorten massages.  
Daarnaast geeft Maaike ook de zwangerschaps -, c
upping-, hotstone-, hamam -en ontspanningsmassages.