Post Partum Massage

Ben jij net bevallen en wil je een heerlijke massage? Dan zit je bij Mums&more helemaal goed! Het is zó heerlijk om gemasseerd te worden tijdens je Post Partum periode. Even helemaal ontspannen en tijd voor jezelf!

Stel je eens voor: Je komt binnen in een fijne ruimte die heerlijk ruikt met een rustgevend muziekje op de achtergrond. We bespreken of je nog klachten hebt en waar je graag aandacht naar toe wilt laten gaan. Je gaat lekker liggen op de verwarmde, zachte massagetafel en je hebt helemaal niks aan je hoofd. Ik verwarm jouw lijf op de juiste plaatsen, door middel van massage, een kruik of moxa, een warme stick die ik op precies de goede plaatsen houd. De oliën die ik op jouw lijf gebruik, zijn precies op jou afgestemd. Op het zakken in je lijf, verbinden met je kindje en een beter herstel. Je vergeet de tijd om je heen en voelt je weer helemaal in je lijf zakken. Je voelt hoe jouw spieren zich steeds meer ontspannen en je geniet van de warme, kruidige buikpakking die jouw stoelgang positief stimuleren. Afsluitend luister je naar een fijne visualisatie en vervolgens ontwaak je heerlijk zen.

Post Partum Massage helpt o.a. bij het herstel na je bevalling

Post Partum massage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig. Want een Post Partum massage helpt bij: herstel na de bevalling, bloedcirculatie op gang helpen, hoofdpijn, hormonen in balans krijgen, en het bevorderen van de borstvoedingEindelijk écht ontspannen liggen dus! Naast een ontspanningsmassage, kan ik ook jouw buik en rug met moxa behandelen, zodat de baarmoeder gemakkelijker terugtrekt. Ook is het mogelijk om een heerlijk verbindende voetmassage te krijgen. Bij de intake spreken we door waar hij behoefte aan hebt.
De massagetechnieken kunnen verschillende klachten verhelpen na je bevalling zoals bekkenklachten, spierklachten of een moeizame start met het geven van borstvoeding. Ook heeft het een positieve werking op je hormonen.

Diverse massages bij Mums&more Dwingeloo

De zwangerschapsmassages in Dwingeloo wordt gedaan door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd.
Karlijn biedt de volgende massages aan:

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
– Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
– Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
– Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

Data
Kies één van de vele data uit het rooster. Kan je toch geen geschikte dag/tijd vinden? Dan zoeken we samen naar een geschikte datum, mail even naar info@mumsandmore.nl.

Praktische informatie & prijzen:
De Post Partum Massage duurt 60 minuten en kosten 65 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, zal je zo’n 10 minuten langer aanwezig zijn. Een losse massage kan je hieronder in de shop aanschaffen.

Koop hier jouw gewenste massage

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van de massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage Abonnement 1x per maand €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per 2 maanden€30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement + Sporten €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Locatie
De massages in Dwingeloo vinden bij mij in de praktijk plaats aan de Hs Stevensweg 1. Je mag de auto parkeren bij het reclamebord van Mums&more, het kleine poortje door en dan de linker groene deur. 

Vragen?
Neem contact op via info@mumsandmore.nl